- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Ajjaj, mi ez a háború? Csak annyi lett megemlítve, hogy pc exkluzívnál jobb lenne a grafika pár fokkal, de anyagilag nem érte ez meg. Így több platforma is megjelent, ami szerintem nem baj és sok mindenkinek jobb is így mert a konzolok és a PC-sek is élvezhetik ugyanazt a játékot. Igaz, hogy elvileg a konzolok miatt kapott kissé butított grafikát a játék, de nem értem azoknak a PC-seknek a baját, akik emiatt emelnek hangot, hisz a "cikk"ben is, és itt kommentben is említettem azt, hogy PC-re jönnek majd grafika javító patchek és semmi ok nincs arra, hogy egymás hajába kapjunk
És ezek a patchek ingyenesek.
De megemlítettem a brutális gépigényt is... ha olyat kaptunk volna, amit ott láttunk, valószínű, hogy az összes mai legjobb pc-ből kinyomta volna, ami benne van... effekteket is visszavettek, mert dx12 nélkül megakasztja a gépeket.
Én mint PC-s azt mondom, hogy jó ez ahogy így van. Kapunk patcheket, amiket köszönünk szépen a fejlesztő csapatnak, mert az is előfordulhatott volna, hogy nem adnak, aztán kész. De én elégedett vagyok a látottakkal is.Azért, hogy a PC-sek nevében kiálljak, hogy mindenki csak letölti a játékokat... hát nem
Csuda dolog tudom, de én azért megszoktam venni őket.
Régen tényleg ment a letöltés meg minden, de ugyanúgy konzolra is, ha be volt chipeltetve
Legyetek pozítivak s ne bántsátok egymást! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest