- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Csokkenni mondjuk nem is nagyon csokkenhetne, azt azert tegyuk hozza
-
btudos
nagyúr
Szerintem tabletre gondolt, de aki 7"-on nem Nexus 7-et vesz az szvsz bolond
Amíg csak a fejlesztők gyülekeznek a platform mögött, addig nem érdekes a dolog. Ha már kimutatható piaci részesedése lesz (5 % felett), akkor kezd érdekessé válni. Nagy lehetőségek vannak a platformban, lassan minden adott lesz hogy sikeres legyen azok körében, akik képesek túljutni a "fúj csempe" hozzáálláson.
-
h3lios
addikt
Az egyetlen baj, hogy a nagy gyártók nem kínálnak értelmes áron telefont / tabletet. 100 alatt nem találni HTC / SAMSUNG / Nokia terméket. A ZTE és társai pedig nem fogják nagyon megdobni az átlagot.
-
törölt tag
-
Arra még legalább a következő major updateig várnod kell, mert az 1280x768-as jelenleg a maximális felbontás.
margithid:margithid: Bennem valamiért az élt, hogy simán mehet - vagyis Joe Belfiore valami ilyesmit mondott volna a developer keynoteon még Júniusban, de aztán visszanéztem újra a videót, és nem, nem említett olyat, hogy single core lehet majd.
Szóval egyenlőre a minimális hardware igény a dual-core.
frozzyZTE: már meg honnan szedted ezeket az értesüléseket, az ecseri piacon utánad kiáltották?
Csak mert a WP8-nak lesz az egyik, ha nem a legjobb VoIP integráltsága... (de psszt, ne áruld el senkinek).
-
Cyberpunk
félisten
Engem is érdekel, nincs kizárva főleg, hogy kezdem unni a droidot. De nekem csak tepsi kell 5"+ FHD kijelzővel, azt akkor elgondolkodok rajta.
-
Vtwo
senior tag
Szvsz komoly potenciál van a WP8-ban.
-
Alakul ez. Várjuk a sok jó programot.
-
margithid
veterán
Nem rossz ez az ár rmár, 200 euró, az itthon szolgáltatóknál lehet már akár 50k is.
Én amúgy a helyükben adnék ki 1 magos 2 GB tárhellyel és 512 mb Rammal szerelt telefont is!
Persze kérdés, hogy elbírja-e az egymagos telefon a wp8at és lehet a 4 GB tárhely is megkötés, nem tudom, de véleményem szerint előbb lesz szük keresztmetszet a fél GB Ram, mint az egymagos processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest