Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Csokkenni mondjuk nem is nagyon csokkenhetne, azt azert tegyuk hozza

-
btudos
nagyúr
Szerintem tabletre gondolt, de aki 7"-on nem Nexus 7-et vesz az szvsz bolond

Amíg csak a fejlesztők gyülekeznek a platform mögött, addig nem érdekes a dolog. Ha már kimutatható piaci részesedése lesz (5 % felett), akkor kezd érdekessé válni. Nagy lehetőségek vannak a platformban, lassan minden adott lesz hogy sikeres legyen azok körében, akik képesek túljutni a "fúj csempe" hozzáálláson.
-
h3lios
addikt
Az egyetlen baj, hogy a nagy gyártók nem kínálnak értelmes áron telefont / tabletet. 100 alatt nem találni HTC / SAMSUNG / Nokia terméket. A ZTE és társai pedig nem fogják nagyon megdobni az átlagot.

-
törölt tag
-
Arra még legalább a következő major updateig várnod kell, mert az 1280x768-as jelenleg a maximális felbontás.
margithid:margithid: Bennem valamiért az élt, hogy simán mehet - vagyis Joe Belfiore valami ilyesmit mondott volna a developer keynoteon még Júniusban, de aztán visszanéztem újra a videót, és nem, nem említett olyat, hogy single core lehet majd.
Szóval egyenlőre a minimális hardware igény a dual-core.
frozzyZTE: már meg honnan szedted ezeket az értesüléseket, az ecseri piacon utánad kiáltották?

Csak mert a WP8-nak lesz az egyik, ha nem a legjobb VoIP integráltsága... (de psszt, ne áruld el senkinek).
-
Cyberpunk
félisten
Engem is érdekel, nincs kizárva főleg, hogy kezdem unni a droidot. De nekem csak tepsi kell 5"+ FHD kijelzővel, azt akkor elgondolkodok rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vtwo
őstag
Szvsz komoly potenciál van a WP8-ban.
-
Alakul ez. Várjuk a sok jó programot.

-
margithid
veterán
Nem rossz ez az ár rmár, 200 euró, az itthon szolgáltatóknál lehet már akár 50k is.
Én amúgy a helyükben adnék ki 1 magos 2 GB tárhellyel és 512 mb Rammal szerelt telefont is!
Persze kérdés, hogy elbírja-e az egymagos telefon a wp8at és lehet a 4 GB tárhely is megkötés, nem tudom, de véleményem szerint előbb lesz szük keresztmetszet a fél GB Ram, mint az egymagos processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)