- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
vagy mi a baj a wm alapú telefonokkal? nem tudod használni? te valami degenerált vagy?
vegyél nyuggereknek való gyogyós telefont, tudod max 16 nagy gomb egy kijelző, hivás-fogadás, oszt hello.jó az a kaiser, csak régi a wm6, ilyen egyszerű, szerintem ezt mindneki tudja.
megkéne várni a wm7-et, aztán lehet fikázni. tudom, most az ájfón, de hát vegye aki akarja és fizessen azért 30%-kal többet kapásból, hogy alma van rajta.
ne hidd hogy az ms a babérján ül, lehet utálni, de azért ha akar, akkor tud is..ha másra is használsz handheld készüléket mint telefonálásra, akkor meg már eleve wm alapban gondolkodik az ember, mert másra egyszerűen nincsenek olyan alkalmazások.
ilyen egyszerű ez.szóval kenhetem a hajamra az ájfón amúgy valóban jó szoftverét, ha szart se tud, amire nekem kell..
htc-t meg ne féltsük, még így is ver mindent a kaiserrel, főleg ájfónt, de mindegy. főleg a kaiser 2 wm7-tel. -
rumos14
nagyúr
Zoza eddig egész jó dolgokat írtál, és még szimpatizáltam is veled ahogy a vmelyik iphone topikban a sok személyeskedésre nem vágtál vissza de ez a 2 hozzászólásod tartalmilag nagyon a béka hátsója alatt van. lehet hogy az elmúlt napokban történt veled vmi, nem tudom, de a propagandisztikus, a tényeket, valóságot figyelmen kívül hagyó, saját tapasztalatokat nélkülöző mondataid ijesztően buták.
-
Lortech
addikt
Még egyszer sem kellett eddig hiba miatt resetelni a pda-mat. 1.5 hónapja van meg, azóta jópár alkalmazást látott, első pda-m. Nem mellesleg alkalmazásokat fejlesztek rá, tehát van hogy 6-8 óráig csak build / deploy / install / uninstall a félkész programjaimmal. Nekem teljesen használható a kezelése egy 200MHz-es TI OMAP 850-es, nem éppen a leggyorsabb procival. Nem mondom, hogy tökéletes, korántsem az, de ahogy lefestetted a helyzetet, szvsz túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi haladó szinten
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Háború Izraelben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest