Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
vagy mi a baj a wm alapú telefonokkal? nem tudod használni? te valami degenerált vagy?
vegyél nyuggereknek való gyogyós telefont, tudod max 16 nagy gomb egy kijelző, hivás-fogadás, oszt hello.jó az a kaiser, csak régi a wm6, ilyen egyszerű, szerintem ezt mindneki tudja.
megkéne várni a wm7-et, aztán lehet fikázni. tudom, most az ájfón, de hát vegye aki akarja és fizessen azért 30%-kal többet kapásból, hogy alma van rajta.
ne hidd hogy az ms a babérján ül, lehet utálni, de azért ha akar, akkor tud is..ha másra is használsz handheld készüléket mint telefonálásra, akkor meg már eleve wm alapban gondolkodik az ember, mert másra egyszerűen nincsenek olyan alkalmazások.
ilyen egyszerű ez.szóval kenhetem a hajamra az ájfón amúgy valóban jó szoftverét, ha szart se tud, amire nekem kell..
htc-t meg ne féltsük, még így is ver mindent a kaiserrel, főleg ájfónt, de mindegy. főleg a kaiser 2 wm7-tel. -
rumos14
nagyúr
Zoza eddig egész jó dolgokat írtál, és még szimpatizáltam is veled ahogy a vmelyik iphone topikban a sok személyeskedésre nem vágtál vissza de ez a 2 hozzászólásod tartalmilag nagyon a béka hátsója alatt van. lehet hogy az elmúlt napokban történt veled vmi, nem tudom, de a propagandisztikus, a tényeket, valóságot figyelmen kívül hagyó, saját tapasztalatokat nélkülöző mondataid ijesztően buták.
-
Lortech
addikt
Még egyszer sem kellett eddig hiba miatt resetelni a pda-mat. 1.5 hónapja van meg, azóta jópár alkalmazást látott, első pda-m. Nem mellesleg alkalmazásokat fejlesztek rá, tehát van hogy 6-8 óráig csak build / deploy / install / uninstall a félkész programjaimmal. Nekem teljesen használható a kezelése egy 200MHz-es TI OMAP 850-es, nem éppen a leggyorsabb procival. Nem mondom, hogy tökéletes, korántsem az, de ahogy lefestetted a helyzetet, szvsz túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest