- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
CarajoEsp #40 üzenetére
oké akkor tőled is megkérdezem... tisztában vagy vele minek a rövidítése a WP? mert én akárhogy nézem, nem jön ki belőle az Android...
Ugye tudod, hogy az Ace egy Androidos készülék?(#42) Karma: nem, természetesen nem... de a Windows Phone-al kapcsolatban még soha nem hallottam, hogy bárki panaszkodott volna a sebességére/gördülékenységére
-
oO7
őstag
With the release of the Samsung Wave, Samsung opened an international application store, Samsung Apps, for the Bada platform.
In July 2010, Samsung Apps had 300 applications to offer, 70% of them being free. Samsung expected to have 7000 applications in its application store by the end of 2010. It did not achieve this aim and has around 3000 applications at the end of the first quarter of 2011.
Bár én most valamikor nemrég valahol mintha 40.000 -es appstore-ról olvastam volna, de lehet, hogy akkor az 4.000 volt
-
oO7
őstag
válasz
CarajoEsp #16 üzenetére
vagy amit mondtam is, hogy valahogy letöltések/telepített példányok/ratingek vagy tudomisén mi alapján pontosan de lehetőleg minél relevánsabb információt adni arról, hogy mennyi az a bizonyos 99%... pl hónap végén megnézik, hogy a marketplace-n található alkalmazásokból összesen hány példány van telepítve világszerte vagy akár regionálisan, és azt is, hogy melyek azok az alkalmazások amik az összesnek a 99%-át kiteszik...
-
oO7
őstag
válasz
CarajoEsp #11 üzenetére
amíg hatékonyan tudják a valóban értékes* alkalmazásokat elérhatővé, jól láthatóvá tenni, addig nincsen baj azzal, ha mögöttük ott tornyosul akár 100.000-es nagyságrendű szemét*... márpedig a rating működik, featured appok vannak, mindez kategóriánként is szóval aránylag jól szűrve és tálalva van a lényeg...
*az hogy mi "valóban értékes" és mi "szemét" az abszolút szubjektív... a microsoft nem teheti meg, hogy önállóan bíráskodjanak egy alkalmazás felett... bármennyire is tűnjön bugyutának az app, ha technikailag-etikailag megfelel, akkor tovább kell engedniük... lehet hogy egy nagyon egyszerű alkalmazás ami az emberek túlnyomó részének csak a "valami hülyeség" kategóriába esik, de lehet, hogy valakinek meg nagyon jól jön... és erre nincs kivétel, ha nagyon akarunk mindennek találhatunk értelmet, ha pedig lehet értelme, akkor az valakinek jól jöhet és az a valaki nagyon örülni fog neki...
-
oO7
őstag
itt nincsenek live wallpaperek... de vannak hasonló kaliberű "alkalmazások"
amúgy igen, valószínűleg a valóban fontos/jó/hasznos alkalmazások száma pár ezerben kimerül és onnantól kezdve tök mindegy, hogy mennyi szemét van még mellette... valószínűleg ha végignéznénk a 3 nagy marketet, akkor a TOP1000 vagy akár TOP5000 alkalmazást nézve szinte mindegyiken megvannak ugyanazok vagy valamilyen alternatíva vagy konkrét portolás formájában...
meg mondjuk kíváncsi volnék egy olyan statisztikára, hogy hány alkalmazás teszi ki iOS-en, Android-on, és WP7-en a marketplace letöltések 90 vagy akár 99% -át... mert gyanítom, hogy függetlenül attól, hogy 30.000 vagy 300.000 alkalmazás van a boltban, azt a bizonyos 99%-ot csupán pár ezer (de lehet, hogy még ezzel is sokadt mondtam) alkalmazás teszi ki -
oO7
őstag
Majd most a mango dömping szerintem pillanatok alatt 35-40k -ra felrepíti...
Illetve nem tudom, hogy ebbe a számadatba a publikus vagy majdan a privát appok is beleszámítanak e? merthogy ugye mostmár lehetőség lesz privát alkalmazást csinálni amire nem lehet rátalálni a marketplace-n csak egy egyedi linkel lehet elérni és egyelőre ha minden igaz ezzel a (fél)megoldással kívánják megcélozni a válalati szférát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest