- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Szerintem jó kis program lett. Persze most még eléggé puritán, kevés funkció van benne, de nagyon gördülékeny és stabil. Használtam már pár IM appot, de valahogy mindig hiányzott az eredeti.
-
madgie
titán
válasz
Lotusomega #29 üzenetére
Mert a Windowsnál is minden úgy van, hogy automatikusan megy, ami az előző változaton ment, nem? Itt megy, minden elindul, csak a multitáskát kell megoldani egy mezei frissítéssel.
-
-
-
kzoltann
aktív tag
Miért csinálták meg szebbre mint a winmosat? Ez szemétség. A multitaskon javíthatnának akkor lehet h alternatíva lenne az iphone számomra. (vagy mukodik az msn/bongeszes/zenehallgatas egyszerre?)
-
RootRulez
félisten
Nekem még Symbianon se megy rendesen egyik fajta sem (na jó futogat 1-2,de nem az amire számítottam)...
-
Zamery
senior tag
Sajnos a magyar App Store-ban nincs még fent! Az amerikaiból pedig nem engedi letölteni. Szuper!
-
Frenky87
aktív tag
szep/jo ez a program, egy baja van [vagy feature, vagy csak en nem talalom a megoldast]
ugyanaz marad a kontakt nev, mint az emailcim felhasznaloneve, es nem lehet modositani. [csak az azonnali uzenetet]
van ra megoldas?
-
plus44
veterán
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Igaz, majd a drága N8 mindenben jobb lesz...
-
a fájlküldés azért lassú, mert a WLM-ek közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz fájlküldéskor valami p2p technológia segítségével, amit még nem sikerült a klónok fejlesztőinek visszafejteni, anélkül pedig a küldött adatnak keresztül kell mennie a Messenger központi szerverén. ezért lesz lassú.
-
asysoft
aktív tag
-
ez is olyan jó, mint a Mac-es WLM, amiben nincs offline üzenetküldés?
-
HyP3b0y
senior tag
Okos multitasking van, jó az...talán jobb is mint a gyári
-
válasz
Lotusomega #10 üzenetére
Az lesz, ha a programok rendesen támogatják.
-
CHIPman
nagyúr
A fene a picipuha embereibe. Ez ötször értelmesebben néz ki, mint a winmo-s.
-
hemaka
nagyúr
anno hiányzott eléggé, a többi elternatíva valahogy nem volt az igazi.
-
Lennier
tag
Ha hamar kijönnek egy ilyennel Androidra is akkor még talán elkerülhető, hogy teljesen leszokjak a Messengerről. (Tudom, van IM+, meg minden, de az kevésbé hat meg.)
-
ZeroX92P
tag
USA store ba van windows live messenger néven kb 2 napja elérhető, multitasking még nem megy bontja a kapcsolatot, gondolom majd egy frissítés megoldja
-
90Quiet
tag
Vajon futtatható lesz háttérben?
-
pukymiki
csendes tag
app storeba még nem találom... windows live messenger néven van? lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bing keresőmotor mellett most már a Windows Live Messenger is elérhető az Apple készülékek számára.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest