- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem, ha ez a cucc működőképes lesz, akkor sem a linuxra váltások száma fog nőni, legfeljebb a linux mellett tartott win-ek számát fogja csökkenteni.
Én majdnem teljesen elégedett vagyok a linuxos programokkal, de van pár progi, amik csak windows-on mennek (Skype, StrongDC, néhány gadget, stb.), és a linuxos alternatíváik vagy jelentősen butábbak, vagy nem is léteznek.
Persze, megvagyok nélkülük, de azért jobb lenne, ha mennének. A fejlesztőket úgysem fogja senki rávenni a linuxos verziók megírására, tehát marad a sufnituning win kompatibilitás.(#75) bambano: utolsó kérdésre egy lehetséges válasz: ingyen van
-
Ez a DX vs. OpenGL téma a sw render idejéig igaz, onnantól kezdve OpenCL vs. ComputeShader párbaj lesz.
Utóbbi még nem lefutott meccs, de véleményem szerint itt nagyobb az esélye a platformfüggetlen megoldásnak a MS ellen, mint az OpenGL-nek a DX ellen, hiszen az általános számítások még kevésbé kötődnek a windows-hoz, mint a játékok, és egyéb 3D gyorsítást használó (pl. tervező) progik. -
Nekem a kártevők terjedése jutott eszembe legelőször, de majd meglátjuk.
Ha jó lesz, használi fogom, legalábbis pár progi esetén. (skype, yahoo messenger, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- XPEnology
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest