- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt320i
üzenetére
@DarkByte : Most hogy akadozik-e, szerintem egy mai gépen nem kéne neki. A mintákat meg a több réteg SW nem változtatja meg. Szerintem egyszerűen csak ki kéne próbálni a dolgot, mert látatlanban senki nem fogja megmondani, hogy működne-e.
@zsolt320i : "de ha felhasználói oldalról nézzük a dolgot sztem senkit/nagyon kevés felhasználót érdekel, hogy hogyan hívják az operációs rendszerét."
Hm, micsoda témaváltás. Kifogytál az "érvekből"?"de amikor gépet váltottam és a radeon 4670 nem működött rendesen, a skype-ban nem tudtam megcsinálni a hangot akkor feladtam."
Nekem is van egy csomó dolog, amit nem tudok megcsinálni... De van ami már működött egyszer (pl. nem tudok a tv-ből felvenni a 9.04-es Ubin, pedig előtte ment), meg van, ami tudom hogy mindenki másnál megy, csak valamiért béna vagyok és nekem nem sikerül.
A poén az, hogy amikoregyszer nagyon régen írtam a M$ supportnak, valami tök témában, akkor egyből a licencszámot kezdték el követelni, pedig ha segítettek volna, akkor +1 elégedett felhasználó.""miért nem néztél szét előtte, hogy milyen hw-t kell venni";"
Be is baszna ha egy 4870 nem menne Linuxon. Létezik ám ATI driver, és megy is. Utánakérdeztél-e hogy hogy kell feltenni?
Nekem mondjok Nvidia (8600GE) van a gépemben, de kb. 10mp alatt tezi fel MAGÁNAK a drivert az Ubuntu."autókat sem csak forma1-es pilótáknak gyártanak, hanem az átlag mezei embernek is."
Jaja, aztán "női tulajtól" vett autóban meg 5 éve nem volt olaj cserélve, ugye? Aki hülye az se az autójához nem fog tudni hozzászagolni, sem a számítógéphez."hogy azokat megold elég nagy számítástechnikai ismerettel kell rendelkezned és még nem is biztos hogy sikerül "
Viszont ha egyszer megcsináltad, akkor a világ végéig nem kell hozzányúlni.
Valahogy úgy, hogy az autót sem magad szoktad szerelni, ha bárki haver, szerviz összerak neked egy jó Linuxot, azzal bajod többet nem lesz.
Amúgy meg bonyolult? Anyám tudja használni. Ha te nem, hát...

"a felhasználó felnyomja az XP-t, vagy esetleg már Win7-et"
És ahhoz is ugyanolyan hülye mint egy Linuxhoz. Ugyanolyan hülyeségeket csinál, ugyanolyan baromságokat kérdez, csak windózra még beenged pár vírust is, és mehetsz vírust irtani, meg újratelepíteni a gépet. Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 26
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő