Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Megnéztem az összes képet már pár hete, de kb. kettő volt ami tetszett úgy igazán. Lehet nem 1280x1024-en kellett volna nézegetni őket?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
cairojack
aktív tag
A Vistával és a W7-el megjelent a Windowsban egyfajta elegancia, egy letisztultság, stílus, ha úgy tetszik, és a mostani verziókban ezt kihalni látom. Pl W8 StartScreen-t igencsak rondának találtam, a maga tarkabarkaságával, és még csak egy normális hátteret se lehetett hozzá állítani. Mind ilyen kicsit nőies csicsás, nonfiguratív, vagy virágmintás volt, rusnya, egyszínű háttérrel. Én személy szerint nagy örömmel látnám, ha a Win fejlesztők belepakolnának pár elegáns skint is. Afféle "hideg" vagy "komoly" vagy ha úgy tetszik "szürke" témát. Elég viccesen tudnak festeni ezek a csempék egy üzleti tárgyaláson, egy ultrabookon egy MBA-rel szemben...
[ Szerkesztve ]
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
BluEyes
őstag
No, mit leltem a W8-ban:
c:\Windows\Web\Screen\img103.jpgAzért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
tDr1v3r
veterán
Az a lezáróképernyő nem új, a frissen telepített Windows 8-amban is benne van alapban.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
total90
veterán
A poén, hogy ezt használom régóta...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Glenda
addikt
Az igazán döbbenetes az, hogy MSDN-ről és Technetről már tölthető az RTM. Nekem is az van fenn már.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Dilikutya
félisten
Én még várok, hogy a Dreamspark-ról is lehessen. Nincs kedvem torrentről, azt tökfölöslegesen vissza is kéne osztani. A Windows 8 is tölthető volt már egy hónappal a megjelenés előtt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dr. Akula
félisten
Csak ilyen kicsi fullHD méretű háttérképek lesznek?
-
sajog159
aktív tag
Nem is tudom hol kell segiséget kérniaz allábiabn:
Anno volt egy ingyen hátték kép programm, de késöbb fizetős lett, amit nem akartam. Most a nevére sem emlékszem... Tudna segiteni Valaki ebben az ügyben : ungyen háttér képek.Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad T14 Gen 2: i5 1145G7,16GB,256GB,Iris Xe,vil.MAGYAR bill,300nit
- Lego(bontatlan)
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest