Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
Nem is tudom hol kell segiséget kérniaz allábiabn:
Anno volt egy ingyen hátték kép programm, de késöbb fizetős lett, amit nem akartam. Most a nevére sem emlékszem... Tudna segiteni Valaki ebben az ügyben: ungyen háttér képek.
Előre is kösz
-
Dr. Akula
félisten
Csak ilyen kicsi fullHD méretű háttérképek lesznek?
-
Glenda
addikt
Az igazán döbbenetes az, hogy MSDN-ről és Technetről már tölthető az RTM. Nekem is az van fenn már.
-
total90
veterán
A poén, hogy ezt használom régóta...
-
tDr1v3r
veterán
Az a lezáróképernyő nem új, a frissen telepített Windows 8-amban is benne van alapban.
-
BluEyes
őstag
No, mit leltem a W8-ban:
c:\Windows\Web\Screen\img103.jpg -
cairojack
aktív tag
A Vistával és a W7-el megjelent a Windowsban egyfajta elegancia, egy letisztultság, stílus, ha úgy tetszik, és a mostani verziókban ezt kihalni látom. Pl W8 StartScreen-t igencsak rondának találtam, a maga tarkabarkaságával, és még csak egy normális hátteret se lehetett hozzá állítani. Mind ilyen kicsit nőies csicsás, nonfiguratív, vagy virágmintás volt, rusnya, egyszínű háttérrel. Én személy szerint nagy örömmel látnám, ha a Win fejlesztők belepakolnának pár elegáns skint is. Afféle "hideg" vagy "komoly" vagy ha úgy tetszik "szürke" témát. Elég viccesen tudnak festeni ezek a csempék egy üzleti tárgyaláson, egy ultrabookon egy MBA-rel szemben...
-
Petyyyyy
addikt
Megnéztem az összes képet már pár hete, de kb. kettő volt ami tetszett úgy igazán. Lehet nem 1280x1024-en kellett volna nézegetni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest