- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikormos
csendes tag
Ha az alsó kép erről a készüléktől van: Miért kell 5 cm-es kerettel gyártani ezeket a tableteket 2012-ben?
KI -
DMG
senior tag
"Billentyűzetes dokkoló segítségével hagyományos laptopként is használható Windows 8 táblagépről árulkodik a dél-koreai gyártó kedvcsináló reklámfilmje."
Csak egy ártatlan kérdés, a video melyik része árulkodik erről? Mert még a cím sem. Vagy 6x végignéztem a videot, ha nem lenne mellé a cikk, én simán egy notira tippelnék, ahogy a címe is mutatja, hol derül ki belőle, hog ydokkolhato billentyűzete van, vagy hogy windows 8 fut rajta?
-
=WiNTeR=
senior tag
Lol, kérdem én, miért azt a fos Atomot pakolják bele? Csináljanak valami AMD Llano-s / izmosabb Brazos-os tabletet, hasonlót, mint a SurfacePro vagy a Samsung Slate7.
-
azopi74
addikt
Clover trail, mint erős hardver? Nem értem, minek hozzák ki ezeket a vackokat. Clover trailre max winrt lenne való, mint az armokra,nem teljes desktop win8. Megint az lesz, mint a netbookok esetében. Majd viszik vissza az egyszerű vásárlók, mert azt hitték, teljes értékű pc-t vettek.
-
FET-MEN
veterán
Kíváncsi vagyok ezekre a masinákra
-
Dante32
tag
Na ez egy jó "házasság". Jónak ígérkező Op.-hoz erős hardver. Csak jönne már.
-
BDave
őstag
Nem azért, de ez a túl sok (5) "jövevény" szó kicsit zavaró
"a jövevény tudásával kapcsolatban, hiszen csupán néhány apró részletet mutat meg a jövevényből. A jövevény nagy valószínűséggel a Computex során már beharangozott Samsung Series 5 Hybrid PC lesz, mely mellé S-Pen kapacitív stylus is elérhető lesz a kényelmes bevitel érdekében. Az Intel Clover Trail processzorral felvértezett jövevény" -
xT4ken
tag
Akkor most a Microsoft fogja perelni a Samsungot a fel/lecsatolhato billentyuzet miatt ami a Surfacere hasonlit?
-
Ebből megint az lesz, hogy az Apple nekiugrik, hogy ez nagyon hasonlít egy termékükre, lopják a szabadalmunkat, az ikonok úgy néznek ki, mint az iOS-ben (nem számít, hogy WP8 lesz rajta)...
-
Maxentius
addikt
Jön a Sony-é is, VAIO Duo 11 néven.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bigkrisz96 #1 üzenetére
Ja ez csak kis hangulatfokozó legfeljebb.
-
bigkrisz96
tag
Jó a vidi, de semmit nem tudunk meg belőle.
Várjuk az IFA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest