- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikormos
csendes tag
Ha az alsó kép erről a készüléktől van: Miért kell 5 cm-es kerettel gyártani ezeket a tableteket 2012-ben?
KI -
DMG
senior tag
"Billentyűzetes dokkoló segítségével hagyományos laptopként is használható Windows 8 táblagépről árulkodik a dél-koreai gyártó kedvcsináló reklámfilmje."
Csak egy ártatlan kérdés, a video melyik része árulkodik erről? Mert még a cím sem. Vagy 6x végignéztem a videot, ha nem lenne mellé a cikk, én simán egy notira tippelnék, ahogy a címe is mutatja, hol derül ki belőle, hog ydokkolhato billentyűzete van, vagy hogy windows 8 fut rajta?
-
=WiNTeR=
senior tag
Lol, kérdem én, miért azt a fos Atomot pakolják bele? Csináljanak valami AMD Llano-s / izmosabb Brazos-os tabletet, hasonlót, mint a SurfacePro vagy a Samsung Slate7.
-
azopi74
addikt
Clover trail, mint erős hardver? Nem értem, minek hozzák ki ezeket a vackokat. Clover trailre max winrt lenne való, mint az armokra,nem teljes desktop win8. Megint az lesz, mint a netbookok esetében. Majd viszik vissza az egyszerű vásárlók, mert azt hitték, teljes értékű pc-t vettek.
-
FET-MEN
veterán
Kíváncsi vagyok ezekre a masinákra
-
Dante32
tag
Na ez egy jó "házasság". Jónak ígérkező Op.-hoz erős hardver. Csak jönne már.
-
BDave
őstag
Nem azért, de ez a túl sok (5) "jövevény" szó kicsit zavaró
"a jövevény tudásával kapcsolatban, hiszen csupán néhány apró részletet mutat meg a jövevényből. A jövevény nagy valószínűséggel a Computex során már beharangozott Samsung Series 5 Hybrid PC lesz, mely mellé S-Pen kapacitív stylus is elérhető lesz a kényelmes bevitel érdekében. Az Intel Clover Trail processzorral felvértezett jövevény" -
xT4ken
tag
Akkor most a Microsoft fogja perelni a Samsungot a fel/lecsatolhato billentyuzet miatt ami a Surfacere hasonlit?
-
Samus
addikt
Ebből megint az lesz, hogy az Apple nekiugrik, hogy ez nagyon hasonlít egy termékükre, lopják a szabadalmunkat, az ikonok úgy néznek ki, mint az iOS-ben (nem számít, hogy WP8 lesz rajta)...
-
Maxentius
addikt
Jön a Sony-é is, VAIO Duo 11 néven.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bigkrisz96 #1 üzenetére
Ja ez csak kis hangulatfokozó legfeljebb.
-
bigkrisz96
tag
Jó a vidi, de semmit nem tudunk meg belőle.
Várjuk az IFA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest