- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofya
csendes tag
válasz
Gadgetfan_ #49 üzenetére
Megkérdezhetem, a netbookod részleteit? Konkrétan a videokártya érdekelne, pl, h, hányas DirectX-ig bírja? Szemezek a W8-cal, nem ártana lassan váltani XP-ről, ha beválik, talán még áldozok is rá, csak épp jelenleg egy 3 éves XP-s notebookom van alá...
-
domerator
veterán
válasz
Gadgetfan_ #49 üzenetére
Én ugyanezt tapasztaltam, nekem is Atomos netbookom van, ráadásul a jó régi szériából: N280...
Távol álljon tőlem a win7-et lebecsülni, csupán azt mondom, hogy a win8 az én esetemben már lelépte.
(a másik, erősebb gépen win7 van és marad is egy jó ideig)-----------------
A Metro starthoz meg csak annyit, hogy aki azért szidja, mert mindent oda pakol a win, akkor gondoljunk már bele, hogy a start menübe ugyanezek belekerültek egy szép szűk (normálisan csak egérrel kattintható) hosszú, többszintű listába... onnan is takarítani kellett!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest