- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
zippofcy #320 üzenetére
Töröltem, mert egy kamu, hogy van benne rendes start menü. Össze vissza kalimpáltak nekem a mindenféle menük, ablakok, ikonok. Majdnem szétvertem az egész gépet. Kikapcsolni csak úgy tudtam, hogy egy ctrlaltdel -t nyomtam, és ott menüből. Chrome -ot nem is tudtam feltelepíteni, ie meg egy pár lapot meg sem nyitott rendesen (pl. battlefield.battlelog.com).
Gondolom én vagyok a béna, és a hozzá nem értő hülye. Mindegy, részemről ez se nyert. -
Def26
félisten
Feltelepítettem egy régebbi (ibm r52) laptopra. Hihetetlen gyors. Egy valami viszont nagyon zavar. Touchpad hadonászás közben random előjön ez az oldalsó menü, ahol pl. ki is tudom kapcsolni a gépet. Nem tudok rájönni, hogy milyen mozdulattal hozom elő.
-
Def26
félisten
Hát gyorsan végigrágtam magam. Hazudnék ha azt mondanám nem tetszik pedig rühellem a windows 8 -at. Ez olyan pofás rendszer, vagy csak a cikk miatt van ez az érzés, nem tudom. Kipróbálom...
-
Def26
félisten
Mi a fene? Minek kell letölteni youtube alkalmazást a pc -re? Máshogy nem tudom a youtube -ot nézni?
5: Akkor meg minek kell letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest