- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
> A tomstone módról jut eszembe: Ez nem ugyanaz, ami Linuxon évek óta létezik suspended néven?
Dehogy. A Linuxos suspend annyit jelent, hogy nem utemezi a CPU. A 'suspend' allapotrol a processz semmit nem tud, a tombstone allapot elott/utan pedig van lehetosege menteni/visszatolteni a folyamatnak. Pelda: ha a processznek van egy felepult TCP kapcsolata, akkor tombstoning utan jo esellyel tudni fogja, hogy ujra fel kell epiteni, suspend utan meg nem. Satobbi.
-
Glenda
addikt
Infarktust az első fsck-nál fog kapni. Az Opera döntése tényleg tökölövés volt, de annak a pár júzernek, aki a Kestrel óta megmaradt édes mindegy. Az volt az utolsó jó Opera.
A ChromeOS-t aki produktív munkára akarja használni, az nem százas (és itt most a produktív munkáról beszélünk, mert állítólag azt nem lehet Modern felületen); az Ubuntu katasztrófa, az átlagjúzer meg nem fog Debiannal szopni -- vagy nem vállalja be a testing/sid kombót, vagy a régi csomagokat --, annak meg értelme nincs, hogy a még a fanok által is szidott Unity/GNOME 3-ra váltson; az OS X pedig szerintem megindul ugyabba az irányba, amerre a Windows tart, lásd iOS 7.
ROTFL. Az ugye megvan, hogy a SAMBA honnan veszi a featuresetet? A Compiz/Beryl is az első Longhorn buildek után jött AFAIK. Nem azt mondom, hogy nem szabad másolni. Másoljanak teljesen nyugodtan, ahonnan csak akarnak, a versenynek jót tesz, az pedig nekünk jó. Csak ne állítsuk be úgy a FLOSS-t, mint a tökéletes életfilozófia.
Ez egy Windows topic és a továbbiakban nem szeretnék más rendszerekről beszélni.
-
Glenda
addikt
Szerintem a 9-ben. Elég jelentős megmozdulás lesz a főverzióváltásra.
btw WPF fejlesztő vagyok, nem érzem úgy, hogy pofánszartak volna. Ellenkezőleg. Úgy érzem, hogy minimális tanulással képes vagyok egy olyan platformra fejleszteni, ahol lépéselőnyben vagyok, mert még csak most indul be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest