Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Korábban már méltattam a Windows 8.1-et, most már van néhány nap tapasztalatom vele, íme: szar.
A Samsung ATIV SmartPC számítógépen a Windows 8 tökéletesen működött, de a Windows 8.1-es frissítés után nehezen lép vissza alvó módból, sokszor üzenget, hogy a képernyő driver nem válaszol, a képernyő elsötétül, ... Szóval várom a frissítéseket. Aki munkára használná a WIndows 8.1-et, az ne frissítsen, kivéve, ha szereti az ősz hajszálakat. Az MS meg szokta oldani ezeket a problémákat, csak még kell nekik néhány hónap. -
GeorgeV
aktív tag
Én is telepítettem a Windows 8.1-et. Hát azon az "új" Start gombon jót röhögtem. Megnyomom és bejön a Kezdőképernyő. Akkor inkább már a billentyűzeten nyomom meg a Windows gombot. Táblagépen meg ott a képernyő alatt középen a fizikai Windows nyomógomb.
Szóval bejön a kezdőképernyő, de a csempék átméretezése nagyon nehézkes. Nekem Windows Phone 8-as telefonom van, ott szerkesztő módban a csempék szélén jelennek meg az átméretező és a bezáró gombok, szuper. Itt meg a menüből alul kell állítgatni. Nem látták ezek a Windows Phone 8-at?
Én úgy csináltam volna meg (figyelj Balmer!) a Windows 8.1-et, hogy normál notebookon a csempék az asztalon (Desktop), annak egy részén jelentek volna meg, ott lehetne kezelni ezeket. (Mint a száműzött widgeteket.) A csempés programok egyedi dizájnos ablakokban jelentek volna meg (így egérrel be lehetne zárni azokat is, valamint könnyen átméretezhetőek lennének).
Ha táblagépen menne a Windows 8.1, akkor működne úgy, mint most, hogy előtérbe kerülne a csempés felület, de kompatibilitásból az asztalt is elő lehetne hozni.
Majd a Windows 8.808 verzióban rájönnek, hogy a csempés alkalmazásokat ablakban is meg lehet jeleníteni notebookon, egérrel kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest