- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Korábban már méltattam a Windows 8.1-et, most már van néhány nap tapasztalatom vele, íme: szar.
A Samsung ATIV SmartPC számítógépen a Windows 8 tökéletesen működött, de a Windows 8.1-es frissítés után nehezen lép vissza alvó módból, sokszor üzenget, hogy a képernyő driver nem válaszol, a képernyő elsötétül, ... Szóval várom a frissítéseket. Aki munkára használná a WIndows 8.1-et, az ne frissítsen, kivéve, ha szereti az ősz hajszálakat. Az MS meg szokta oldani ezeket a problémákat, csak még kell nekik néhány hónap. -
GeorgeV
aktív tag
Én is telepítettem a Windows 8.1-et. Hát azon az "új" Start gombon jót röhögtem. Megnyomom és bejön a Kezdőképernyő. Akkor inkább már a billentyűzeten nyomom meg a Windows gombot. Táblagépen meg ott a képernyő alatt középen a fizikai Windows nyomógomb.
Szóval bejön a kezdőképernyő, de a csempék átméretezése nagyon nehézkes. Nekem Windows Phone 8-as telefonom van, ott szerkesztő módban a csempék szélén jelennek meg az átméretező és a bezáró gombok, szuper. Itt meg a menüből alul kell állítgatni. Nem látták ezek a Windows Phone 8-at?
Én úgy csináltam volna meg (figyelj Balmer!) a Windows 8.1-et, hogy normál notebookon a csempék az asztalon (Desktop), annak egy részén jelentek volna meg, ott lehetne kezelni ezeket. (Mint a száműzött widgeteket.) A csempés programok egyedi dizájnos ablakokban jelentek volna meg (így egérrel be lehetne zárni azokat is, valamint könnyen átméretezhetőek lennének).
Ha táblagépen menne a Windows 8.1, akkor működne úgy, mint most, hogy előtérbe kerülne a csempés felület, de kompatibilitásból az asztalt is elő lehetne hozni.
Majd a Windows 8.808 verzióban rájönnek, hogy a csempés alkalmazásokat ablakban is meg lehet jeleníteni notebookon, egérrel kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest