- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Korábban már méltattam a Windows 8.1-et, most már van néhány nap tapasztalatom vele, íme: szar.
A Samsung ATIV SmartPC számítógépen a Windows 8 tökéletesen működött, de a Windows 8.1-es frissítés után nehezen lép vissza alvó módból, sokszor üzenget, hogy a képernyő driver nem válaszol, a képernyő elsötétül, ... Szóval várom a frissítéseket. Aki munkára használná a WIndows 8.1-et, az ne frissítsen, kivéve, ha szereti az ősz hajszálakat. Az MS meg szokta oldani ezeket a problémákat, csak még kell nekik néhány hónap. -
GeorgeV
aktív tag
Én is telepítettem a Windows 8.1-et. Hát azon az "új" Start gombon jót röhögtem. Megnyomom és bejön a Kezdőképernyő. Akkor inkább már a billentyűzeten nyomom meg a Windows gombot. Táblagépen meg ott a képernyő alatt középen a fizikai Windows nyomógomb.
Szóval bejön a kezdőképernyő, de a csempék átméretezése nagyon nehézkes. Nekem Windows Phone 8-as telefonom van, ott szerkesztő módban a csempék szélén jelennek meg az átméretező és a bezáró gombok, szuper. Itt meg a menüből alul kell állítgatni. Nem látták ezek a Windows Phone 8-at?
Én úgy csináltam volna meg (figyelj Balmer!) a Windows 8.1-et, hogy normál notebookon a csempék az asztalon (Desktop), annak egy részén jelentek volna meg, ott lehetne kezelni ezeket. (Mint a száműzött widgeteket.) A csempés programok egyedi dizájnos ablakokban jelentek volna meg (így egérrel be lehetne zárni azokat is, valamint könnyen átméretezhetőek lennének).
Ha táblagépen menne a Windows 8.1, akkor működne úgy, mint most, hogy előtérbe kerülne a csempés felület, de kompatibilitásból az asztalt is elő lehetne hozni.
Majd a Windows 8.808 verzióban rájönnek, hogy a csempés alkalmazásokat ablakban is meg lehet jeleníteni notebookon, egérrel kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest