Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeorgeV

aktív tag

Korábban már méltattam a Windows 8.1-et, most már van néhány nap tapasztalatom vele, íme: szar.
    A Samsung ATIV SmartPC számítógépen a Windows 8 tökéletesen működött, de a Windows 8.1-es frissítés után nehezen lép vissza alvó módból, sokszor üzenget, hogy a képernyő driver nem válaszol, a képernyő elsötétül, ... Szóval várom a frissítéseket. Aki munkára használná a WIndows 8.1-et, az ne frissítsen, kivéve, ha szereti az ősz hajszálakat. Az MS meg szokta oldani ezeket a problémákat, csak még kell nekik néhány hónap.

• GeorgeV

aktív tag

válasz BiP #297 üzenetére

#297: Köszönöm! Szuper ez a ModernMix. Így már jól használhatóak a csempés appok is. MS helyébe felvenném dolgozni a Stardockos srácokat.

#299: Jobb egérgombra (vagy Win-X) eddig is bejött az a "vánnyadt" Start menü lista, nem kell ahhoz 8.1.

• GeorgeV

aktív tag

Én is telepítettem a Windows 8.1-et. Hát azon az "új" Start gombon jót röhögtem. Megnyomom és bejön a Kezdőképernyő. Akkor inkább már a billentyűzeten nyomom meg a Windows gombot. Táblagépen meg ott a képernyő alatt középen a fizikai Windows nyomógomb.

Szóval bejön a kezdőképernyő, de a csempék átméretezése nagyon nehézkes. Nekem Windows Phone 8-as telefonom van, ott szerkesztő módban a csempék szélén jelennek meg az átméretező és a bezáró gombok, szuper. Itt meg a menüből alul kell állítgatni. Nem látták ezek a Windows Phone 8-at?

Én úgy csináltam volna meg (figyelj Balmer!) a Windows 8.1-et, hogy normál notebookon a csempék az asztalon (Desktop), annak egy részén jelentek volna meg, ott lehetne kezelni ezeket. (Mint a száműzött widgeteket.) A csempés programok egyedi dizájnos ablakokban jelentek volna meg (így egérrel be lehetne zárni azokat is, valamint könnyen átméretezhetőek lennének).

Ha táblagépen menne a Windows 8.1, akkor működne úgy, mint most, hogy előtérbe kerülne a csempés felület, de kompatibilitásból az asztalt is elő lehetne hozni.

Majd a Windows 8.808 verzióban rájönnek, hogy a csempés alkalmazásokat ablakban is meg lehet jeleníteni notebookon, egérrel kezelve.

Új hozzászólás Aktív témák