- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
válasz
GoodSpeed #543 üzenetére
inkább mondjuk úgy hogy rengeteg olyan gép volt akkoriban amik még w2000 és xp alsó követelményeire volt tervezve, és akkoriban olyan gyors feljődés volt minden téren, hogy pár év alatt brutálisan elavult minden.
ezt az elavulást figyelembevéve nem volt már brutális a gépigénye a vistának, főleg úgy hogy rengeteg forradalmi újítást hozott az elődökhöz képest
A modern processor (at least 800 MHz)
512 MB of system memory.a 800MHz már 2000 utáni CPU-knál megvolt, az 512MB RAM meg nem egy megugorhatatlan dolog volt 2006 ban!
2001 körül a random sulinetes pályázaton már 256MB RAM-os gép került hozzánk. -
erer1000
őstag
tudom milyen képességei vannak, 5 éve már használom, és arra tökéletes nekem még amire kell.
csgo, no man sky, totalwar, inventor, edgecam és társai
előbb van kb GPU limitem mint cpu ezeknél mégfogyasztás meg na bumm, ha 100W-al többet fogyaszt mint más, napi 6 óra mellett évi 365 napnál ez kevesebb mint 8k ft különbség.
egyelőre jobban zavar hogy sehol, még ebayon sincs TPM modul a lapomhoz, szóval remélem egyáltalán nem fog kelleni a véglegeshez
-
erer1000
őstag
az alaplapomhoz külön kell venni TPM modult, de egy webshop se árulja már idehaza, amelyik árult de már nem, arra ráírtam, ők se tudnak szerezni ASUS-hoz való 20-1 pin-eset.
szóval nem hogy 2.0 de 1.4 TPM-em se lesz
elég kínos hogy 8mag, 32GB RAM, GTX 10xx gpu, de egy francos modul miatt esélyem sincs rá, pedig minden másban több mint a minimumot megüti a gépem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest