- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már majdnem megygyőzött --ka hogy a TXT is elég Haswell-hez de ha a te procid támogatja, de friss bios-al se látsz fTPM-szerűséget (és a win se lát) akkor téved.
De attól még működnie kellene nálad is a #879 -ben ismertetett módszernek ha nálam működik Z87M lappal és i5-4430 procival. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MasterMark #683 üzenetére
Hát igen...
Jól látható hogy az emberek még a win10-et sem képesek helyesen (optimálisan) telepíteni.
Épp ideje volt (lesz) a szabályok szigorításának... -
válasz
E.Kaufmann #679 üzenetére
Pl. tilos elfelejteni a jelszavakat. (azokat amit nem a böngésző jegyez meg)
Ez akár a lemezek kukázásához is vezethet (az adatok elvesztésén túl). -
-
-
válasz
MasterMark #581 üzenetére
Köszönöm a megtiszteltetést, de NEM én akarom összeéllítani és idő szerint rendezni a megjelent TPM-es processzorok listáját..
Él még rajtam kívül 7 000 000 000 ember a földön, nem hiszem hogy én lennék az egyedüli akit ez érdekel és már megcsinálta.. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Hieronymus #418 üzenetére
Azért várjuk ki a végét..
Nem hiszem hogy az idén vagy 1éven belül vásárolt asztali alaplapok alkalmatlanok lennének win11-hez ha nem rendelsz melléjük külön (a >4 féle egymással inkompatibilis) TPM modulok egyikéből (főleg hogy ezek némelyike beszerezhetetlen). Legfeljebb néhány szolgáltatásuk teljeskörű kihasználásához lesz rá szükség.
Vagy itt a home+fiók követelmény 11-hez. Hiszen ezt már jó egy éve bevezették a 10-ben is. Csak akkor kevésbé kapott publicitást. És kijátszható, csak azzal hogy kihúzom a net kábelt...
-
-
Eszerint most a P4 Prescott (2004) procimat cserélhetem le másra a win11 miatt..
-
-
válasz
Komplikato #257 üzenetére
AsRock nálam: [kép]
Szerintem minden gyártónál más..? -
-
-
-
-
válasz
Juhaszatti #215 üzenetére
Secure Boot kizárólag UEFI lapokon van...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest