- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Én azt nem értem, hogy miért vegyítik még mindig a "régi" és "új" dizájnt. Nyomok egy jobb gombot az asztalon, és rá kell nyomnom még valamire az előugró ablakocskában, hogy nyomjak egy frissítést, de a másodjára előugró ablak persze a régi kinézetű
Számomra érthetetlenek ezek a dolgok, bétától függetlenül. Azt is remélem, a start menüt lehet majd nagyobbra is venni, mert így sz@r sem fér el rajta, plusz eltüntetni a javasolt alkalmazások által elvett helyet róla, ha úgyis kikapcsolom a javaslatokat, akkor ne foglalja már el az amúgy is hangyaf@sznyi hely felét...
Szép álom, tudom
Ja, a tálca mindig összevont ikonjai, amitől szintén kivagyok. Legyen már szélesebb ha én úgy kívánom, könyörgöm. Az alapértelmezett felőlem lehet összevont a népnek, de had állítsam már át magamnak, ha gyorsan váltanék valamire, ne egy 5x5 miliméteres területen kelljen már trükköznöm az egérrel hogy rábökjek
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor vettem egy iphone-t, aztán 3 hónap után azt mondtam hogy "elég, ez nekem nem kell"
Nem azért mert nem jó, hanem mert nekem ez nem gyere be.
-
szabeska
addikt
Ha valakit érdekel: beta channelre e hónap végén jön a 11.
-
szabeska
addikt
Valakinek van esetleg infója, mikor jön a 11 beta channelre is? Nézelődtem, de e hónaptól szeptemberig volt minden. Mekkora a különbség a dev channeles rilizekhez képest a későbbiekben stabilitást tekintve? (Tapasztalat érdekel, a hivatalos leírást már láttam
)
-
szabeska
addikt
Ha felteszem ezt a csodát 10 mellé, gépindításkor automatikusan felugrik az os választó ablak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest