- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
"A kijelzők felbontása mérettől függően Full HD"
-
<Adamsky>
nagyúr
Hááát, hogy mi mennyire rossz v. épp rosszabb a másiknál, az bizonyos szempontból tényleg nehezen megválaszolható kérdés.
Viszont az általam említett BLM és "cancel culture" vagy épp LMBTQ ideológia rövid úton fogja kinyírni az USA-t és minden bizonnyal Nyugat-Európa jelentős részét. Közben Kína majd "kér egy kávét", mert ezért neki semmit nem kell tennie. -
<Adamsky>
nagyúr
Nincs? Hmm...
.. végül is ott csak BLM és a "cancel culture" van csúcsra futtatva. A "kettős mérce" is elég jól működik.Hogy ON is legyek: miért is szabad az MS-nek a Honor-al kereskedni - ha laptop-ot készít -, és miért gondolják azt, hogy a Huawei után őket is le kellene tiltani a GMS-ről?
-
hallador
addikt
És azoknak a programoknak a 10-ede sem fut rajta ami egy Linux-on, valamint a 1000-ede sem ami egy Windows-on. Valamint elég szar használni, azután, hogy használtál egy értelmesebb operációs rendszert, a MacOSX azért elég butácska. KB funkcionalitásban úgy 10 évvel vannak lemaradva.
Nekem van MacBook Air M1-em szóval arról gépelek. Tudom, mellettem meg egy Linux Mint-es HP ProBook, és EliteBook akksiról valóban nem bírják addig, viszont mindenben ami funkcionalitás sz@rrá veri a Mac-et. -
rElla
csendes tag
Laptop eseten en oszinten mar csak M1-es chippel vennek. Nagyobb uzemido, kepes max teljesitmenyre akkurol, orakon at.
-
csibe1
addikt
Nem válaszolok külön mindenkinek, nincs hozzá humorom.
A francot se érdekli, hogy hol milyen a rendszer, nem említettem ilyesmit.
A lényeg - ami több emberkének nem jött le - , hogy az amcsik is kémkednek, meg kb. az összes amcsi tulajdonú cég is. -
törölt tag
Arról nem fogunk tudni, ha véletlenül a fiát/lányát elrabolják, mint ahogy arról sem sem, hogy az Izraeli titkosszolgálat kilopta, az általa vélt háborús bűnösöket az adott országokból.
A mosoly ugyan úgy őszinte Mindenki arcán, főleg amikor az utcára kerül. Mindegy hogy Kínában vagy USA-ban kerül utcára az adott személy.
De hogy igazság is legyen se USA se Kína nem vonz mint letelepedési lehetőség, mindkettő másként utálatos.
Inkább India vagy Japán, de Új-Zeland ami a legérdekesebb.
A többi meg csináljon amit akar a hülye rendszerével. -
Noukoum
veterán
Mondanám hogy kérdés erre mikor jön a tiltás, csak aztán rájöttem hogy ez nem okostelefon. Itt nem kémkednek a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest