Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
"A kijelzők felbontása mérettől függően Full HD"
-
<Adamsky>
nagyúr
Hááát, hogy mi mennyire rossz v. épp rosszabb a másiknál, az bizonyos szempontból tényleg nehezen megválaszolható kérdés.
Viszont az általam említett BLM és "cancel culture" vagy épp LMBTQ ideológia rövid úton fogja kinyírni az USA-t és minden bizonnyal Nyugat-Európa jelentős részét. Közben Kína majd "kér egy kávét", mert ezért neki semmit nem kell tennie. -
<Adamsky>
nagyúr
Nincs? Hmm...
.. végül is ott csak BLM és a "cancel culture" van csúcsra futtatva. A "kettős mérce" is elég jól működik.Hogy ON is legyek: miért is szabad az MS-nek a Honor-al kereskedni - ha laptop-ot készít -, és miért gondolják azt, hogy a Huawei után őket is le kellene tiltani a GMS-ről?
-
hallador
addikt
És azoknak a programoknak a 10-ede sem fut rajta ami egy Linux-on, valamint a 1000-ede sem ami egy Windows-on. Valamint elég szar használni, azután, hogy használtál egy értelmesebb operációs rendszert, a MacOSX azért elég butácska. KB funkcionalitásban úgy 10 évvel vannak lemaradva.
Nekem van MacBook Air M1-em szóval arról gépelek. Tudom, mellettem meg egy Linux Mint-es HP ProBook, és EliteBook akksiról valóban nem bírják addig, viszont mindenben ami funkcionalitás sz@rrá veri a Mac-et. -
rElla
csendes tag
Laptop eseten en oszinten mar csak M1-es chippel vennek. Nagyobb uzemido, kepes max teljesitmenyre akkurol, orakon at.
-
csibe1
veterán
Nem válaszolok külön mindenkinek, nincs hozzá humorom.
A francot se érdekli, hogy hol milyen a rendszer, nem említettem ilyesmit.
A lényeg - ami több emberkének nem jött le - , hogy az amcsik is kémkednek, meg kb. az összes amcsi tulajdonú cég is.
-
törölt tag
Arról nem fogunk tudni, ha véletlenül a fiát/lányát elrabolják, mint ahogy arról sem sem, hogy az Izraeli titkosszolgálat kilopta, az általa vélt háborús bűnösöket az adott országokból.
A mosoly ugyan úgy őszinte Mindenki arcán, főleg amikor az utcára kerül. Mindegy hogy Kínában vagy USA-ban kerül utcára az adott személy.
De hogy igazság is legyen se USA se Kína nem vonz mint letelepedési lehetőség, mindkettő másként utálatos.
Inkább India vagy Japán, de Új-Zeland ami a legérdekesebb.
A többi meg csináljon amit akar a hülye rendszerével.
-
Noukoum
veterán
Mondanám hogy kérdés erre mikor jön a tiltás, csak aztán rájöttem hogy ez nem okostelefon. Itt nem kémkednek a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest