Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
En par honapja kaptam egy PPT file-t ismerosomtol, hogy legyek kedves atirni a prezentacioban par szoveget.
Atirtam, es nalam LibreOffice-szal tokeletes is volt, de MS Office-szal meg az egesz szet volt esve.
Atirtam, Apache openOffice-szal, azzal mar sokkal jobb volt, de apro hibak azzal is voltak (felsorolasnal gombocok helyett kockak voltak, es rovidebb lett a tabulator hossza a bekezdeseknel).
Meg Google docs-szal is kiprobaltam, de azzal sem volt jo.Bezzeg az ismeros munkehelyen a HR-es csaj egy perc alatt megoldotta a windows-os gepen.
Vegul el lettem mondva toketlennek, hogy informatikus letemre ennyit nem vagyok kepes megoldani.
Szoval vannak olyan elb*szott MS dokumentumok, amihez meg hozza sem lehet nyulni MS Office nelkul.
Ezert orulok, hogy nekem nincs dolgom ilyen ofisz sz*rsagokkal. Nincs is semmilyen office cucc a gepemen, csak Abiword, meg Gumeric - elobbi csak disznek, utobbi meg csak a rezsi nyilvantartasa miatt.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest