- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #582 üzenetére
En par honapja kaptam egy PPT file-t ismerosomtol, hogy legyek kedves atirni a prezentacioban par szoveget.
Atirtam, es nalam LibreOffice-szal tokeletes is volt, de MS Office-szal meg az egesz szet volt esve.
Atirtam, Apache openOffice-szal, azzal mar sokkal jobb volt, de apro hibak azzal is voltak (felsorolasnal gombocok helyett kockak voltak, es rovidebb lett a tabulator hossza a bekezdeseknel).
Meg Google docs-szal is kiprobaltam, de azzal sem volt jo.Bezzeg az ismeros munkehelyen a HR-es csaj egy perc alatt megoldotta a windows-os gepen.
Vegul el lettem mondva toketlennek, hogy informatikus letemre ennyit nem vagyok kepes megoldani.Szoval vannak olyan elb*szott MS dokumentumok, amihez meg hozza sem lehet nyulni MS Office nelkul.
Ezert orulok, hogy nekem nincs dolgom ilyen ofisz sz*rsagokkal. Nincs is semmilyen office cucc a gepemen, csak Abiword, meg Gumeric - elobbi csak disznek, utobbi meg csak a rezsi nyilvantartasa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Formula-1
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest