Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
En par honapja kaptam egy PPT file-t ismerosomtol, hogy legyek kedves atirni a prezentacioban par szoveget.
Atirtam, es nalam LibreOffice-szal tokeletes is volt, de MS Office-szal meg az egesz szet volt esve.
Atirtam, Apache openOffice-szal, azzal mar sokkal jobb volt, de apro hibak azzal is voltak (felsorolasnal gombocok helyett kockak voltak, es rovidebb lett a tabulator hossza a bekezdeseknel).
Meg Google docs-szal is kiprobaltam, de azzal sem volt jo.Bezzeg az ismeros munkehelyen a HR-es csaj egy perc alatt megoldotta a windows-os gepen.
Vegul el lettem mondva toketlennek, hogy informatikus letemre ennyit nem vagyok kepes megoldani.
Szoval vannak olyan elb*szott MS dokumentumok, amihez meg hozza sem lehet nyulni MS Office nelkul.
Ezert orulok, hogy nekem nincs dolgom ilyen ofisz sz*rsagokkal. Nincs is semmilyen office cucc a gepemen, csak Abiword, meg Gumeric - elobbi csak disznek, utobbi meg csak a rezsi nyilvantartasa miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest