- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le a tantusz, hogy a témaindító írásban felvetett problémával én már majdnem 4 éve szembesültem.
A gép egy 1 GB RAM-al szerelt (sajnos bővíthetetlen) ASUS EEE subnotebook volt. A legjobb megoldás ott is a Linux lett volna, de a tulajnak fontos volt a teljes Office kompatibilitás, azt pedig 4 éve még nagyon nem tudta a Linux. Inkább elfogadta azt, hogy tetű lassú lesz a gépe, de kellett neki a hiánytalan Office.
Így egy Win7 Starter Edition került rá, ilyennel jött gyárilag is, de eléggé megvágtam a benne lévő dolgokat, meg pár gyári korlátozást kilőttem, így szódával elment a gyorsasága.
Az adott gép 1 GB RAM-al volt szerelve, ez volt a legnagyobb korlátja. Aki 2 GB-vel szerelt gépre keres oprendszert, az (ha valamiért nem akar Linuxot) akkor próbálja meg a Win7 Starter Editiont, lehetséges, hogy megfelelőnek fogja találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest