Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le a tantusz, hogy a témaindító írásban felvetett problémával én már majdnem 4 éve szembesültem.
A gép egy 1 GB RAM-al szerelt (sajnos bővíthetetlen) ASUS EEE subnotebook volt. A legjobb megoldás ott is a Linux lett volna, de a tulajnak fontos volt a teljes Office kompatibilitás, azt pedig 4 éve még nagyon nem tudta a Linux. Inkább elfogadta azt, hogy tetű lassú lesz a gépe, de kellett neki a hiánytalan Office.
Így egy Win7 Starter Edition került rá, ilyennel jött gyárilag is, de eléggé megvágtam a benne lévő dolgokat, meg pár gyári korlátozást kilőttem, így szódával elment a gyorsasága.
Az adott gép 1 GB RAM-al volt szerelve, ez volt a legnagyobb korlátja. Aki 2 GB-vel szerelt gépre keres oprendszert, az (ha valamiért nem akar Linuxot) akkor próbálja meg a Win7 Starter Editiont, lehetséges, hogy megfelelőnek fogja találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi