- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
válasz
mrnobody #230 üzenetére
Nos, mivel nem jött még válasz és nagyon meg akartam oldani a gondot, így átmenetileg a következő volt a megoldás:
/system/app alatt és a /system/priv-app alatt átnéztem a fájlokat, fájl dátum alapján és ami 2014-esnél régebbi dátumú volt azt bedobtam a virustotal-nak. Amiről legalább három víruskereső azt írta, hogy vírus, azokat töröltem.
Azóta jobban működik a rendszer, nincs random reklámablak. -
mrnobody
tag
Szervusztok!
Adott egy gen1-es xtab-7q. Annak idején rootoltam egy iroot nevű alkalmazással. Azóta eltelt idők alatt a rendszer összeszedett néhány vírust.
Például a telepített alkalmazások között találtam android updater néven egy apró alkalmazást, system alkalmazások közt több olyan alkalmazást, melyet maleware-nek detektált a víruskereső.
Eljutottam arra a szintre, hogy meg kell szabadulnom ezektől.
Van valamilyen megoldás, hogy egy tiszta rom-ot valahogy rá tudjak telepíteni? -
mrnobody
tag
Ma kicsit kellemetlen csalódás ért a gyártóval kapcsolatban. Mivel a tabletem töltője meghibásodott, így bevittem a szervizbe. Sajnos a fehér töltő helyett feketét kaptam és ráadásul még kétszer nagyobb, mint az eredeti. Megkérdeztem mailben a Wayreq-től, hogy lehet-e valamit tenni, illetve lehet-e 2A-es usb portos töltővel tölteni. Válasz a következő:
"A szerviz a készülék használatához megfelelő töltőre cserélte ki a töltőt. A töltő színe (más fehér színű készülékek esetén is fekete színű a töltő, a készülék nem volt hirdetve olyan módon, hogy a töltője fehér színű), illetve dobozban történő elférhetősége nem szempont garanciális javítás esetén. A készülék a külön erre a célra kialakított töltő csatlakozással tölthető."
Ezek után kicsit félek attól, hogy a készülék meghibásodása esetén nem javítják meg garnciálisan, ha kiderül, hogy időnként a telefonom usb-s töltőjével töltöm.
Eddig mindig megvédtem a Wayteq termékeit a fórumokon (lásd 100qcr forumán), de mostantól pártatlan leszek.
Ez nem azt jelenti, hogy a termékeik rosszak, csak az ügyfélkezelés én véleményem szerint hiányos.
Kínácsi leszek a moderátor kitörli-e a hozászolást. -
mrnobody
tag
Megpróbáltam és sajnos nekem nem jön össze. A preloader mentésénél már 0 byte-os fájl keletkezik. Lehet az influenza miatt most tompa vagyok, talán később sikerül. De ha valakinek összejönne egy mentés, akkor kérem ossza meg. Előre is köszönöm!
(#113) panamera
A cube rom jól működik? Van magyar nyelv benne? -
mrnobody
tag
Valaki nem tudna egy MTKDT mentés készíteni?
Nincs win-es gépem. Az iroot-ot is csak úgy tudtam megoldani, hogy a munkahelyen feltelepítettem, mert arra nem riasztott be a víruskereső. -
mrnobody
tag
válasz
mrnobody #152 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől!
A verzió szám 1.7.9, kicsit elírtam.
Itt letölthető. -
mrnobody
tag
válasz
mrnobody #151 üzenetére
Na jó! Amikor tehetetlen vagyok, akkor elfog az idegesség. Ilyenkor hajlamos vagyok olyan dolgokra amit másképp nem tennék. Most nekiugrottam a tabnak és iRoot-tal meg root-oltam és sikerült.
Egy régebbi verzióval (1.7.3-as) csináltam, a friss 1.8-at nem töltöttem le, mert ezzel is sikerült. Bár az unroot nem működik. Talán nem lesz garanciális gondom, hogy ne derüljön ki a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest