- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
Tomi155 #1289 üzenetére
Router függő hogy milyen messziről veszi a WIFI-t. Az is rádob egy lapáttal hogy hány fal választ el, falvastagság stb.. nem NASA ketyere kilóméterekről ne akarj
Az hogy mire jó? , azt neked kell eldöntened. Én azért vetem meg mert internetezek róla sokat ,egérmozi okostelefonon meg nem volt túl jó élmény , könyebb hordozni, elfut rajta a legtöbb androidos játék, könnyű a leveleimet olvasni vele, még office kezelés is van. -
FET-MEN
veterán
Rövid videós szemléltetőm, hogy hogyan fut a masinán a Max Payne Mobile [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
kelzsoca #1216 üzenetére
Tehát. Rádugtam a modemet a vasra, természetesen a világító főképernyőnél. Megjelent alul a térerő szürkén, de nem írta hogy 3g csak annyit hogy nincs internet. Beállítások/wifi/továbbiak/mobilinternet/hozzáférési pontok/ opciók gomb új hozzáadása/ megadjuk a nevet és az apn-t amelyet google ról megtalálunk, szolgáltatónak megfelelően, opciók gomb ,mentés. Utána megjelenik hogy 3g nekem telenor Hu val ha odakattintok, és van is net. A modem is megfelelően villog.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Tomi155 #1210 üzenetére
Passz.. itt van a fasza masinám és semmitsem tudok feltenni, mert nem tudom letölteni vagy nem találom..(google)
Valaki használ innen USB OTG mobilinternetet? Az mi hogy rádugom a modemet, és megjelennek a térerő ikonok de azt írja nincs internet, valahogy kapcsolódni kell vagy mi?
-
FET-MEN
veterán
Van ez az új kamera app. Cégeknek csinálták, lehet valamikor felugrok céghez és kipróbálom, kiváncsi vagyok
amúgy tapasztalat: bekapcsolt töltés 0-ról és melegedve volt. Lehült szép lassan tölt de semmi melegedés. Porosodás tetten érhető de nem számottevő. Szoftver: Még mindíg nem volt egy fagyás sem, néha kell egy restart hogy gyorsuljon, de ennyi, akku is okés
-
FET-MEN
veterán
válasz
kameraman77 #1134 üzenetére
ebbe nem volt semmi OFF
-
FET-MEN
veterán
válasz
anglergab #1028 üzenetére
nem hiszem hogy optimalizálatlanság lenne..
egyébként meg nem kell semmittsem lenézni, ott egy opera mini az android adottsága, azzal spórolhattok az adatforgalommal, betölt mindent, még a flash is fut faszán. Szerintem így nagyon jó. De még a gyári böngészö is betöltött mindent. -
FET-MEN
veterán
na ez korrektebb
Köszi
-
FET-MEN
veterán
jah hát idáig eljutottam énis
-
FET-MEN
veterán
Hali. Ugye hogy jó masina ?
Más
nem tudtok valami jó videószerkesztő programot androidra? mert egyik haveromat csak ez motiválja egy 100is vásárlásában. -
FET-MEN
veterán
akkor ezért nem fut nekem lehet a max payne? mert flash-be tettem a data mappát
-
FET-MEN
veterán
tisztában vagyok vele
SD-t csak frissítésre használom. Még jó hogy nem vagyok memóriazabáló.. mondjuk ha belebonyolodnék 1-2 filmbe akkor esetleg
-
FET-MEN
veterán
még jóhogy nem használok SD-t
-
FET-MEN
veterán
úgy már más.
-
FET-MEN
veterán
miértne? én mindíg GingerDX-et telepítettem, wipe full data, meg wipe cache, sőt még wipe dalvik cache is volt és sosem volt bootloop. Csak akkor volt bootloop ha nem reseteltem.
-
FET-MEN
veterán
Szerintem elvből kell mindíg egy reset a telepítés elött és után. Annó CM-es korszakból adódóan
-
FET-MEN
veterán
szerintem inkább csak SD
-
FET-MEN
veterán
mertcsak
-
FET-MEN
veterán
faca játék. Éppen az elindítással kinlódok. Csak ugye én nem szoktam WAREZ-olni
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
na megvettem rá Max Payne Mobile-t. most tölti lefele a dolgokat
-
FET-MEN
veterán
Szerintem is jó a szoftver
-
FET-MEN
veterán
Igen, ez CUSTOM romokban valóban tetten érhető. Tapasztaltam is. Leginkább kevés RAM-al rendelkező gépek esetén érhető tetten. Én ismertem eléggé ezt a dolgot annó X8-as köreimből, ha sok ramaty volt fenn a CUSTOM romon akkor laggolt. Ha csak az volt fenn ami kelett akkor hipergyors volt.
-
FET-MEN
veterán
a kompaktibilitáshoz nem tudsz nyúlni szoftveresen? 10k egy új modem...
-
FET-MEN
veterán
Reggelt. Nálam még fagyás sem volt egyszersem.. kop kop..
-
FET-MEN
veterán
Duplára figyelj
Oké köszi.
Na mentem srácok, holnap korán kelés megin. Délután jelentkezem, addigis olvassátok a LOGOUT-os cikkem
Jó éjt
#886 én úgy is értettem hogy ezek mennek ki a hivatalos oldalra na
Álmos vagyok
-
FET-MEN
veterán
Ezt aláírom. Androidnál nagyrészt az maga az alkalmazás okozhat fagyást.
Zsoca, egyik haverom most vesz egyet holnap mehet fel egyenest a legfrisebb Rec-ből vagy sorozatba kell frissíteni? Szerintem mehet egyből
-
FET-MEN
veterán
így van ahogy a kolléga mondja. Az ugyis hivatalos lesz hamar. egyébként nekem a kezdetek óta még alapszofttal sem volt egy reboot-om fagyásom, FC-m se
-
FET-MEN
veterán
érdekes. nálam egyszersem fordult elő ilyesmi. legfrisebb szoftver van rajta?
-
FET-MEN
veterán
frissítés hegyekbe
-
FET-MEN
veterán
megkérdezem. Holnap reggelre biztosan lesz válasz
-
FET-MEN
veterán
feletted a frisebb szoftvert? [link]
-
FET-MEN
veterán
recovery-be belépsz. ott elérheted ezt a funkciót. minden adatot töröl, teljes rendszer visszaállítás. 1.hsz. kikapcsolt állapot majd -> Indítsuk el a készüléket recovery módban (hangerő fel + bekapcsológomb)
-
FET-MEN
veterán
nem gond. örülünk minden hasznos információnak
-
FET-MEN
veterán
hmm grat. nekem az elsődeleges az internet stick, illetve a tok a tab-hoz.
-
FET-MEN
veterán
van benne. manuálklíma. léghűtés
-
FET-MEN
veterán
töltés közben természetes hogy melegednek. még a kis nokia 200-asom is
-
FET-MEN
veterán
értem. hát bemutatónak nagyon jó
-
FET-MEN
veterán
z0d1AK
(VIP)egész jó lett. nem tudtam hogy te vagy a mobiliX-es csóka
. a te videódat néztem elejébe amikor nem vettem még meg. sokkal többre értékeltem mint az MA videóját mivel ott szét terhelték szegényt, te viszont nem multitasking-oltál ezerrel. látom azért szépen elfutnak rajta játékok. de most addig nem foglalkozok játékokkal amíg nem tudok venni egy voda feltöltőkártyás netet kompaktibilis modemmel.
-
FET-MEN
veterán
már nézem is
-
FET-MEN
veterán
igen. nagyon jó. rendszeres használattal elmegy reggeltől estig. Elég komoly egy ekkora megjelenítőnél
-
FET-MEN
veterán
valaki játszott már ezen gta3-mat? kiváncsi lennék hogy viszi.
-
FET-MEN
veterán
elment 2 napot a tab normál használattal
-
FET-MEN
veterán
okés köszi
nem szivesen küldöm fel.. még egy hete sincs meg..
-
FET-MEN
veterán
most énsem irok tesztet. ti hova küldtétek szervizbe?
-
FET-MEN
veterán
az enyém közelsem ilyen. ugyanitt van de még nem zavaró. a tied nagyon durva.
-
FET-MEN
veterán
sziasztok. de kétszer is. akkor itt lesz a gond. biztos vagyok benne mert amikor töltöre tettem beerösödött a kék sarki fény. lehet hogy ez a por is akkor keletkezett. akkor éjjelre senkise haggya töltön!
-
FET-MEN
veterán
nincs szerencsém a jobb alsó val. most vettem észre van egy halom por a kijelzö alatt. tuti nem a folia alatt van. pedig kedden kaptam meg. eddig a gyári dobozos foliába volt itthon. egyszer vittem el magammal akkoris patika táskába foliába. ilyenkor mivan? még nem zavaró de ha gyarapodik akkor szervíz?
-
FET-MEN
veterán
akkor ez nyilván nem fog továbbterjedni. akkor megnyugodtam.
-
FET-MEN
veterán
kár hogy a mobilnetes modemem nem ismeri. azon kívül nekemis mindent felismert csak azt nem amit kéne..
-
FET-MEN
veterán
vidd be szervízbe.most más nincs.megharagudni nem fognak, ilyen hibák meg elnézhetőek
-
FET-MEN
veterán
nem hinném. mit tudtál volna csinálni vele?
-
FET-MEN
veterán
még jó hogy nálam ilyenek nem jelentkeztek
-
FET-MEN
veterán
ja,de igazából nem számottevő . kb pár óra alatt hozzá szoktam. az a lényeg hogy a rendszer stabil és gyors.
-
FET-MEN
veterán
azon belül
mert az ONDEMAND az ébresztéskor azonnal 100%-ra terheli majd a terhelésnek megfelelően állítja az órajelet.
-
FET-MEN
veterán
governoron? az mire alapul? am köszi a kimerítő választ
-
FET-MEN
veterán
természetesen. figyelj azt nem tudod hogy a processzor ONDEMAND-on fut-e?
-
FET-MEN
veterán
nekem most net közben egy fajta szinnél elkezdett hullámozni de qhogy lejebb lapoztam abba hagyta. szerintem nem lesz itt gond.
-
FET-MEN
veterán
? meghibásodik elöbb utobb a kijelző?
-
FET-MEN
veterán
na az érdekes dolog. de remélem sose kell megtudnom
amúgy jobb alul van a CPU mi? komolyabb 3D-s játéknál melegszik rendesen.
-
FET-MEN
veterán
ez ilyen. én annak örülök hogy minden oké. UP-ot feltettem. változás nincs. azt nem tudom hogy a CPU ONDEMAND-on van-e vagy sem. mert nekem kell 1-2 mp mire felvillan a kijelző.
-
FET-MEN
veterán
hmm. ennyit nem biztos hogy kiadnék egy ilyenért. pedig jó dolog. de szerintem most lejár telenor hűség, bemegyek és hoszabbítással lehet kihozunk egy kompaktibilis modemet. kár hogy ebbe nem tudsz belenyúlni szoftveresen
-
FET-MEN
veterán
hát.. én nekem meg vennem kell egy kompaktibiliset. de ez a legkisebb gondom. király a gép az a lényeg
-
FET-MEN
veterán
őő. a jelenlegi most is rendben van. egyszersem volt lefagyás, mindent megcsinált amit kértem tőle. annyi hogy az OTG-vel nem ismerte a mobilnetes modemem. a frissítés má most is menne
nagyon egyszerű
-
FET-MEN
veterán
mert estig kockulok rajta.
éjjel töltőre dugom. reggel meg frissítem. mert addigra feltölt normálisan. ma korán megyek aludni mert korán keltem
a romot már töltöm lefele. fasza, ismét visszatért a moddolós FET-MEN, najó itt mondjuk nem lesz szükség CM-re mert itt a gyári teljesen jó. csak azt sajnálom hogy kell vennem egy kompaktibilis mobilnet eszközt
-
FET-MEN
veterán
én csak a kijelzőfóliát hagytam rajta. a hátlapról elből levettem ennéla gépnél.
elpatkorado egyenlőre várok a játékokkal mert holnap frissítek sw-t
-
FET-MEN
veterán
így van. jó kis gép. hát kiváncsi vagyok mik mennek el rajta. egyenlőre egy 3d-set találtam az akadásmentesen fut és jó gém, a többi angry stb.. gyerekjáték neki,. gyári tokot honnan rendeltél?
elpatkorado akkor megnézem.
-
FET-MEN
veterán
köszi. és várom a tesztet.
-
FET-MEN
veterán
melyik játékok a legjobbak erre? play
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest