-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
engine19
tag
válasz
kelzsoca #1732 üzenetére
Mint írtam, árát megéri. De ne fényezzük az anyagminőséget, nem érdemes, főleg nem a nexus 7-tel hasonlítani
. MyAudio 808dcc van a cégnél, összehasonlíthatatlanul jobb annak az anyagminősége, de nem kéne, mert a kijelzője nem IPS
Én azoknak ajánlom, akiket nem zavar, hogy recseg... egy előnye van a minőségtelen pet palack műanyagnak: nagyon könnyű.
-
engine19
tag
4.1-hez kepest a valtozas: mar megy a modern combat 4. eddig kilepett toltesnel.
-
engine19
tag
Tegnap visszakaptam a tabletem. Pont 1 hétig volt szervizben. A probléma az volt, hogy fogta magát és nem kapcsolt be (plusz kicsit az erintő is mozgott benne).
Mar bekapcsolt, formázás és frissítés áll a szerviz lapon és kijelző fixálás.
Jelenleg 4.2.2 van rajta, eddig még jó... viszont itthon vettem észre, hogy nyertem egy 2 gigas kartyat, benne hagytak... majd visszakapjak ha megint tönkremegynincs se időm se kedvem 2 órát utazgatni megint
A kijelzőm most kicsit jobban áll, de még mindig az egyik sarka ici picit ki tud ugrani helyéről (nektek nem?!)
-
engine19
tag
Kikapcsoltam, bekapcsoltam, csak a háttérvilágítás villanik fel... szuper. Irány a szerviz.
Találkoztatok már ilyennel?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest