Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
macilaci78 #1185 üzenetére
- Mivel megint lejárt a zippyshare-es xTAB-100S telepítőcsomagos link, most felraktam újra:
xtab100s_minden.zip (172.9 MB) - [link]
a fájl SHA1-es ellenőrző összege, ha ellenőrizni szeretnétek: 29be8b006fea56a5a670d5e93a505bdca8e7f54e
Letöltöd, majd kicsomagolod. Van benne mindenféle, a gyári és a kelzsoca-féle custom rom is. Gyakorlatilag minden (root, patch csomag, stb.), amit annak idején megosztottatok velünk.- Elolvasod az 1. hozzászólást, ott le van írva a telepítés mikéntje:
1. hozzászólás
itt is az "xTAB-100s gyári szoftver -> Gyári, módosítatlan szoftver -> Telepítés menete" című részt nézd.
A leírásban van egy ilyen mondat: "A letöltött fájlt csomagoljátok ki (5 fájl) egy üres SD kártya gyökerébe:"Itt a "letöltött fájl" az én csomagomban a következő fájlt jelenti:
Wayteq xTAB-100s cuccok\Gyári ROM\xtab_100s_v1.zipEgy nagyon fontos dolog maradt ki:
ki kell venni az SD kártyát, miután végzett a telepítéssel, különben a következő indulásnál ismét bejön a recovery és a telepítés újra fog kezdődni... -
awakening87
aktív tag
válasz
macilaci78 #1183 üzenetére
Üdv!
A tabletet a gépeddel USB-re rákötve adb-n keresztül be kellene nézni indulás közben az eszközre (adb shell, aztán a shellbe beírod, hogy logcat; vagy csak simán adb logcat), logcat és dmesg parancsokat kiadni, hogy hol akad el. Nekem annak idején a /system és a /data ment tönkre, gyári reset nem oldotta meg, ugyanígy a logónál pörgött. Az adb segítségével benéztem a kernel (dmesg) és az Android naplóba (logcat), ahol valami ubifs és yaffs fájlrendszer hibákat láttam. Először azt hittem, hogy a flash memóriának lett vége, de szerencsére nem így volt. A gyári vagy a kelzsoca-féle rendszert újra feltettem a tabletre, majd nyomtam egy gyári reset-et és meg is javult.
Valószínűleg neked is megsérült a rendszer és/vagy az adat partíciód (/system illetve /data) és ezért fagy be induláskor. Próbáld meg feltenni a gyári vagy a kelzsoca-féle rendszert.Erről jut eszembe, hogy régen csináltam egy zip-et, amelyet "feltéve" a recovery-ből elindult az adb szerver, majd rá lehetett csatlakozni a gépről, ugyanis a hibakereső mód emlékeim szerint gyárilag ki van kapcsolva rendszertöltés közben + utána is.
-
awakening87
aktív tag
válasz
macilaci78 #1141 üzenetére
Valóban
a másik telefonnal kevertem, ott le a recovery és fel a ramdump mód.
Nem véletlenül írtam az 1. hozzászólást.
Ha pedig már van recovery, akkor az én hackelt adb-s változatommal részletesebben meg lehet nézni (flashelés nélkül), hogy mi történt a vassal. -
tjb007
nagyúr
válasz
macilaci78 #1136 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1134 üzenetére
Jójó megértem.:-)
-
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1132 üzenetére
Úgy fut,mint a gyári nem sokkal eszik többet és ez a gyári helyet megy így nem futnak párhuzamosan. Custom rommal sok javulást lehet elérni.
-
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1129 üzenetére
Igen a Wifi antenna gyenge benne sajnos. Hát a gyári laucher-t helyet mást használtam így ilyen gondom nem volt.:-) Próbáld meg egy másikkal. Én az ADW-t használtam, abból is EX-t. Az fizetős, de be lehet szerezni más forrásból.:-)
-
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1127 üzenetére
Ha wifin csatlakozol a hálózathoz akkor látod a meghajtót. Az otthonit is úgy tudod látni. En erre ezt a file kezelőt használom: [link]
Ha valami nem világos írjál. -
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1125 üzenetére
Én is pont most vettem billentyűzetet az ipademhez. Nagyon jó írni vele.
Nekem van egy Samsung 320 vinyom, azt kezelte. Sok embernek volt vele gondja, de többségnek működött.
Sok HD nem néztem rajta, de én úgy emlékszem vitte és külső vinyoról játszotta.
"Van-e valami, amivel a helyi hálózathoz tudok csatlakozni WIFI-n, hogy pl a raktárkészlet-adatbázist lássam?"
Pontosan nem értem mire gondolsz? Milyen formátumú az adatbázis? Én erre remote desktopot használok. -
bferenc
tag
válasz
macilaci78 #1123 üzenetére
OTG kábel az jól jöhet, ha pendrivet akarsz rádugni a ketyerére. HDMI kábel is hasznos, nekem még meg is van. A gépet már eladtam, úgy hogy sok mindenre nem tudom használni. Billentyűzet jó,de csak akkor ha sokat írsz rajta. Más verziót nem tudsz föltenni rá, sajnos ez nem kapott frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest