Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
body007 #1674 üzenetére
Én mindig csak a wifit kapcsolom le, azt visszakapcsolva pár másodpercen belül használható lesz, nem kell perceket várni. Egyébként én is tapasztalom a fent leírt jelenségeket sajna...
Ettől függetlenül amire én használom (netezés, FB, filmezés), arra egyenlőre - ha kompromisszumokkal is - de sokkal jobb mit az előző myaudio tabletem volt.
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdv Urak,
akku töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem, mert kicsit érdekes dolgot tapasztalok. Este 11 körül dugtam töltőre 42%-al, most reggel fél 8-kor 81%-ot mutat. Szinte mindig éjszaka van töltőn és szinte sosem megy fel 100%-ra. Ha kihúzom a töltőt, utána még emelkedik az akkuszint a kijelző szerint...
Gondolom ez így nem teljesen okés. Szerintetek szoftveres gond lehet vagy töltő hiba mint az S3-nál?
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdvözletem Urak,
szemezgetek ezzel a tablettel, visszaolvasgattam pár oldalt, ez a wifi probléma kicsit elgondolkodtat... Amúgy általános - nem túl intenzív felhasználásra ajánlott a ketyere? Néztem még az iPad2-t meg a Samu tabokat is, de árban ez jóval barátibb... Kérdés, hogy mennyi kompromisszumot kell kötni? Nem vagyok az a mókolós fajta, telefonon is a gyári rendszert használom, tabletet sem szeretnék bütykölni...
Lenne mégegy kérdésem: a jelenlegi Myaudio tabletem úgy működik, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt kikapcsolja a wifit, ez nagy negatívum számomra. Ez is ilyen, vagy megoldható - mint a telefonoknál - hogy a wifi sosem kapcsoljon ki?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest