Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz body007 #1674 üzenetére
Én mindig csak a wifit kapcsolom le, azt visszakapcsolva pár másodpercen belül használható lesz, nem kell perceket várni. Egyébként én is tapasztalom a fent leírt jelenségeket sajna...
Ettől függetlenül amire én használom (netezés, FB, filmezés), arra egyenlőre - ha kompromisszumokkal is - de sokkal jobb mit az előző myaudio tabletem volt.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdv Urak,
akku töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem, mert kicsit érdekes dolgot tapasztalok. Este 11 körül dugtam töltőre 42%-al, most reggel fél 8-kor 81%-ot mutat. Szinte mindig éjszaka van töltőn és szinte sosem megy fel 100%-ra. Ha kihúzom a töltőt, utána még emelkedik az akkuszint a kijelző szerint...
Gondolom ez így nem teljesen okés. Szerintetek szoftveres gond lehet vagy töltő hiba mint az S3-nál?
-
t_a_m_a_s
addikt
Üdvözletem Urak,
szemezgetek ezzel a tablettel, visszaolvasgattam pár oldalt, ez a wifi probléma kicsit elgondolkodtat... Amúgy általános - nem túl intenzív felhasználásra ajánlott a ketyere? Néztem még az iPad2-t meg a Samu tabokat is, de árban ez jóval barátibb... Kérdés, hogy mennyi kompromisszumot kell kötni? Nem vagyok az a mókolós fajta, telefonon is a gyári rendszert használom, tabletet sem szeretnék bütykölni...
Lenne mégegy kérdésem: a jelenlegi Myaudio tabletem úgy működik, hogy ha kikapcsolom a kijelzőt kikapcsolja a wifit, ez nagy negatívum számomra. Ez is ilyen, vagy megoldható - mint a telefonoknál - hogy a wifi sosem kapcsoljon ki?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
Tamás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest