- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Gondolom, nem akkor néznek az emberek videót a tableten, amikor ott ülnek a 40"+ os tv előtt
. Szerintem meg az pénzkidobás (az én szemszögemből), hogy az otthoni net és a telefonomon lévő mobilnet mellé még fizessek egy harmadik netelőfizetést a tablethez. Ha kell a net, egyszerűen megosztom a telefonét.
-
Gutenberger
tag
10"-on én pdf könyveket olvasok, a press readerrel külföldi újságokat. Néha sakk, mérges madarak, stb. erre tökéletes az xtab. Igaz a stick kilóg belőle, de a laptophoz is ugyanazt használom. Sztem jó vétel ennyiért.
Annak pénzkidobás, akinek nem térül meg. A mai napig 25 000 ft értékü könyvet olvastam el ingyen, amit egyébként ki kellett volna fizetni... -
Brutális eb
addikt
Komolyan neked mi a bajod?Elgurult a reggeli rivó?
Nemhogy 10" de a 4.3-as mobilomon is szoktam sorozatokat nézni vonaton és tökéletes.10" meg álom.
Nem beszélve arról,hogy bármikor kirakom HD-tv-re.
Az meg,hogy valaki netezik és mondjuk nem pimpeli a trabantját neked miért okoz problémát?
Attól,hogy valaki nem olyan(Hála erdegenk,hogy nem vagyok megkeseredett ld önmagad) mint te semmitől sem több vagy kevesebb.
Na mehetsz is sarokba kukoricára térdelni 1-es bevésve."Ezek a tabletek játékok, a mi zsebünknek még drágák is."
Játékok?Mi van?
A drága meg igen relatív.
Ez a tudás ennyi pénzért ajándék. -
Oraculus
tag
Nem értem és nem értek egyet a véleményeddel.
Miért kellene megfizetni a 3G modemet aki táblagépet akar?Egyáltalán nem drága játékszerek, anno (és még most is vannak) akik a zenéket, a filmeket és a képeket hordozható DVD lejátszóval, vagy képkerettel nézték miközben utaztak, vártak a párjukat/szülőket stb. Azokkal a készülékekkel mást nem is nagyon lehetett csinálni.
Kb. 30-120ezer forint között mozogtak a 7"-10"-os kijelzős készülékek és mégis az emberek vitték mint a cukrot. Most kevesebbért, vagy hasonló árfekvésben már olyan készülékeket lehet vásárolni ami lényegesen többet tudnak nyújtani.Van kereslet erre és a hasonló tudású készülékekre, az árfekvése miatt is.
Az lényegtelen, hogy most az emberek a gazdasági válság, a szükséglet vagy a Hype miatt fognak ilyet vagy hasonló készüléket vásárolni. Ezeket is viszik majd mint a cukrot.Körülbelül 5-8 év és a mostani csúcs tabletek is elavult őskövületek lesznek. Csak egy régi szép/rossz emlék lesznek. És itt hagy idézzek Jean-Luc Picardtól: Az űr a legvégső határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest