- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bold14
csendes tag
válasz
pineapple22 #9828 üzenetére
Köszi, működött.
(És bejött a downgrade, gingeren továbbra sem fagy be sleep módban.) -
bold14
csendes tag
Sziasztok!
xPad-70-re két hete tettem fel gyári ics-t. azóta sleep módba naponta többször belefagy, csak reset gombbal tudom újraindítani. Leginkább akkor fordul elő, amikor töltőn van. Próbáltam állítani wifin, displayen a sleephez kapcsolódó beállításokat, hiába. Újra raktam többször a gyári ICS-t, már nem telepítettem semmit, simán gyári állapotban ugyanezt csinálja.
Néha reset utáni boot-nál hibaüzenet, hogy /data megsérült, ezért factory resetet csinál.Úgyhogy downgrade-elni szeretnék ICS-ről gyári gingerbread-re, de még nem csináltam ilyet.
Szóval hogyan kell downgrade-elni? Simán töltsem le a wayteqtől a ginger romot, és telepítsem a leírásuk szerint, vagy kell valami extra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest