Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizou
tag
Sziasztok!
Nyitottam egy topikot a Ramos W30HD-nek:
http://prohardver.hu/tema/ramos_w30hd/hsz_1-200.htmlÜdv,
Z -
z0d1AK
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
AizawaKouta
üzenetére
Az ICS alá -szerény meglátásom és tesztjeim szerint- alapesetben nem kell 1GB, ha csak valami elég csúnyán nincs elkutyulva a kódban. Mivel jórészt GB alapja van és elsősorban felületi átalakítások történtek, elvárható lenne hogy ne zabálja fel az erőforrásokat. Az már persze teljesen más kérdés, hogy az 512'-es memóriák mennyire szavatolják a jövőbeli frissítéseket, amire az új rendszer specifikációk miatt: 0% esélyt látok. (Kéne a 4 mag ugye a 4.1-es droidnak...)
-
AizawaKouta
tag
Tetszik ez a WayteQ xTAB-80. Most xTab-70em van. Remélem a WayteQ behozza a Ramos w13 pro tabletet is. Arra lecserélném. Nem is a dual core a fontos, de ics alá nekem kell az 1 giga ram.
-
spike70
tag
Arról lehet tudni, hogy ezeket kiadják valamikor 3G-s verzióban?
-
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte
üzenetére
Ez a párosítás szerintem elég tisztességes ennyi pénzért cserébe (azzal meg, hogy Kínában mi van felesleges jönni mivel azok után se Áfa, se semmilyen sarc sincs kifizetve míg ezekre igen, ezt érdemes nem elfelejteni).
Megint csak azt tudom mondani mint már korábban is, akinek nem tetszik vagy úgy gondolja, hogy ez kevés az majd vesz magának mást. -
blade zte
őstag
Aml-nél nem az m3 hanem az mx a menö(processzor) és az 512 mb ram is kezd gyenge lenni.ramos ilyen teljesítményt adott már ki régebben úgy hogy az együtmüködés miatt majd többet kell perkálni és jobban megéri még mindig rendelni kínából.

Gondolom nem sok az esélyük a nexus7-es orszáágokban, és ázsiában továbbra is van elég ólcsó tablet, tehát maradnak a kelet-európai országok ahol nem lesz elég bevétel,feltiörés esélye pedig:0(még mindig ott van a nexus 7 rendelés is amit közvetetten sztem elérhetö lesz.)
-
elpatkorado
aktív tag
Írtak mail-t, kedden jön az xTAB 80. Már alig várom

-
z0d1AK
nagyúr
-
H-ger
tag
hajrá wayteq. egyszer majd beruházok egyre....
-
elpatkorado
aktív tag
Én már rendeltem is a Speedshop-nál xTAB 80-at és azt írták, hogy 6.27+1 nap a szállítás szval ma kellett volna megjönnie, de nem jött semmi.

-
Gusztáv
addikt
Na végre, én már jó ideje valami ilyesmire vártam. A Ramos tabletek mindig is jobban néztek ki mint az átlag kínai gépek, rájuk kevésbé jellemző az Ipad design másolása. Az összeszerelési minőségük is rendben van. Amiben nem voltak annyira jók az a firmware frissítés, reméljük ezen segít a Wayteq.
-
L.L.
senior tag
Xtab-80 akku kapacitásról tudni valamit?
-
Ügyesen építgeti a palettát a Wayteq

-
Beri78
őstag
az árukhoz képest annyira nem is néznek ki rosszul

-
rolii21
aktív tag
Arrol nincs adat h mi a specifikaciojuk?

-
z0d1AK
nagyúr
Az utolsó mondattal nem vagyok kibékülve, holnaptól xTAB-80 érhető el, és az xTAB-70w az, ami csúszik néhány napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem az 512 mb ram nem tetszik mert az igen keveske...