- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ChoSimba
tag
És hát tetézni is lehet végtelenül, pl. VIP Max
Vagy Optimus Maximus Hyper Elite VIP Ultima Prime Edition X++++ -
Emericus Max
tag
Én a katonai rangfokozatokat javaslom
És ott akkor ugye a tábornoki fokozatoknak is 5 féle szintje (USA), de legalább 4 szint máshol is. Szóval lehetne cifrázni rendesen a felső szegmensben
Alsóbb szegmensben meg támadhatnának a kínai gyártók a közlegénytől a főtörzsőrmesterig.
Középső szegmensben lehet menni a hadnagytól az ezredesig.
Pl. Oppo Reno Major vagy Xiaomi 14 Bigadier General
-
Jagon
tag
"...tele volt/van bloatware-rel?"
Nem csak azzal. Az Infinix és a Tecno arról volt hírhedt, hogy beépített reklámok miatt voltak olcsó készülékeik. Ha telepítettél valamit, közben ment a reklám, ha karbantartottad a tárhyelyet, közben ment a reklám, ilyenek...
Nem tudom csinálják-e még, mert nálam akkor elásták maguukat teljesen. -
gyonyoruwok
tag
Minden bizonnyal borzasztoan rossz keszulek ezen az aron, de talan tevedek. Jo esellyel viszont igazam van. Persze tudom, jo ar + jo specs = jo telefon
-
beno52
tag
Ha már ilyen böszemséget találtak ki akkor tényleg egy alsó-közép/középkategórás telefonra kell elhasználni a VIP jelzőt?
Maga a készülék a paraméterek alapján azért nem rossz azon a 110es áron.
-
Danipicur2
tag
Ultimate, Maximus, Best utótagokat is megnézném, melyik cég fogja rányomni a telójára, a középsővel az Asus-t is koppintva
-
bmt50
senior tag
Nem rossz telefon ez, főleg ennyiért. Mondjuk szerintem ma már az ember előbb fizet ki egy gyengébb vasú Samsungért vagy Oneplus-ért nagyobb pénzt a hosszabb terméktámogatásért, 2-3 főverzióért cserébe. Másrészt mindennek ára van: ha ez a telefon el is jutna hazánkba, minimum 170 lenne, és ez csak a nagyker meg a vám miatt(szervízpont ettől még nem lesz). Az is csoda a kis brandeknél, ha kijön egy frissítés a következő fél évben, nemhogy főverzió. És persze optimalizálatlanságok, bloatware 😒
-
madkiller
őstag
Ez a telefon egyszerre koppintja a samsungot és a xiaomit.
-
Infinix, amely tele volt/van bloatware-rel?
Jó móka lesz. Kíváncsian várjuk a tesztet.
-
szabeska
addikt
TESZTET!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hogyan adjunk minél hülyébb nevet egy telefonnak verseny győztese májusban: Infinix!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest