Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielh2
tag
5 évig voltam Vodás (nemrég mentem el tőlük), a Live volt a legnagyobb ökörség amit láttam náluk szvsz, kifejezetten úgy vettem mindig telt h ne liveos legyen (ez az idők haladtával egyre nehezebb lett), szal "tartalom vásárlás" révén nem sok bevételt látott tőlem a voda. Nem vagyok ab ovo ellensége annak h van olyan információ amiért fizetni kell (pl realtime tőzsdei adatszolgáltatás), de mindennek van határa, és nem csak a p2p konkurrencia miatt.
Más kérdés h kis hazánkban ennek is van/lesz piaca, mint a részletre vett sirocconak (THM 36%, plusz a telefon amortizációja), meg a lentebb említett DADA/JAMBA csengőhangoknak. -
motogirl
tag
Ha azt nézzük, hogy vannak olyan emberek, akik a DADA-ról illetve a Jamba-ról töltenek le zenéket, meg Győzikés beszólásokat, addig igenis van jövője egy ilyen szolgáltatásnak. Csak mint tudjuk ezek a szolgáltatók gerinctelenül húzzák le az embereket az apróbetűs részekkel.
Talán ez egy kicsit más lesz. -
Daweee
őstag
Amikor a címet olvastam azt hittem az ovodások tölthetnek le altatódalt vagy valamit
Amúgy meg amíg ingyen be lehet szerezni p2p által a zenéket játékokat és társait sose lesz túl nagy forgalma ezeknek a dolgoknak -
blueMerle
veterán
Ezaz. Már alig várom! Még legalább 10 fizetös szolgáltatást tegyenek a telóba, mindegyikhez kulön gombot amely azonnal letölti a legújabb slágert vagy gyözike kegtutibb beszólásait. Ez kell a népnek? Nem hiszem

-
anjani182
őstag
Komolyan mondom 10 sort nem lehet úgy leírni, hogy ne legyen benne ekkora bődületes hiba?!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest