- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos valoban jo a VLC Winen4 Kár az 'Android" ra nincsen normális minden evö ap-mert válogatni kell.mit ,mivel.
-
nicu71
addikt
-
Hintalow
senior tag
Helyes-helyes, pc-n is vlc-t használok már jó 6-8 éve.
-
azopi74
addikt
-
talamasca
senior tag
Egy évig volt 920-am, de én már nem bírtam kivárni míg sikerül kihozni egy normális lejátszót. Egyébként aki azt gondolja, hogy nem a rendszer hátráltatja a fejlesztést, az nincs tisztában a dolgokkal....
-
Glenda
addikt
Jah
Mkv-hoz társítottam, hogy végre kidobhatom a desktopos verziót. Duplaklikk a fájlra, elindul a VLC és rögtön crashel.
A notin kezdtem el nézni a filmet, később rádugtam a monitorra, a bal felső sarokban 1366x786 pixelen ment a film, a fHD maradéka pedig fekete volt.Ez így nagyon kevés ennyi idő után.
-
Glenda
addikt
válasz
Meteorhead #16 üzenetére
A Store verzió betának fogcsikorgatva elmegy, de egyáltalán nem értem hogyan kapta meg a certificationt...
Kis túlzással több a bug benne, mint a feature. -
Meteorhead
aktív tag
A hét legjobb híre. Desktop verziót nyúzom és nyomom a feedbacket. Szépen javítgatják a hibákat. De a UI még nagyon kezdetleges. Nem lehet az összes számot random elindítani sehogy (vagy legalábbis még én nem jöttem rá, hogyan lehet). Vagy egy albumot, vagy egy előadót lehet csak elindítani, de mindet nem. Adatbázisépítés nem mindig hibátlan... Szóval van mit fejleszteni, de nagyon dícséretes, hogy nyomatják.
Őszintén szólva nem értem, hogy miért idegenkednek tőle annyira a fejlesztők, mert nagyon kényelmes fejleszteni rá.
-
Quasi_modo
nagyúr
Jó ötlet. Tetszik.
-
sickoface
tag
Ez mondjuk pont egy olyan app, ami a WP megkötései miatt nem jött még ki. Pedig már wp 8 ra is ki akarták adni a fejlesztők. Valószínűleg a 8.1 megjelenése után kis idővel már elérhető lesz. Ha igényesen megírták, akkor a moliplayernek helló.
-
xmaas
őstag
Na ideje volt mar mar reg vartam hogy legyen VLC ringyozz fonra is
-
ng0ofy
KORREKTOR
Na, végre + várjuk! (:
-
duo
addikt
jó a moliplayer, csak azt nem értem hogy miaf@szér kell a háttérben futnia állandóan.
várós a vlc amúgy. meglátjuk milyen lesz. -
Jimmy66
senior tag
Nálam PC-n is alap...
-
Kasya
nagyúr
Orom es boldogsag!
A MoliPlayert nem nagyon "csipazom". -
Set-Comment™
senior tag
Moliplayer kicsit beelozte oket.
-
desolator
senior tag
Még mindig nem értem, hogy a Moliplayeren kívűl miért nem jutott még senkinek az eszébe WP-re egy normális, mindent vivő mediaplayert létrehozni. Ha értenék az app fejlesztéshez tuti, hogy csinálnék egyet hiszen gyakorlatilag nem lenne a Molin kívül konkurencia. 1 dolcsis árral halálra keresném magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest