Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
veterán
Ez lesz a VR/AR jövője? Mennyivel kényelmesebbnek tűnik, mint a mostani headsetek...
"In God we trust. All others must bring data"
-
Ezen jó lehet tévézni , nem zavarok másokat.
duree54
-
Emericus Max
tag
Vezetés közben nézem a meccset....
És még a nap sem süt a szemembe...
Ja..., nem biztos, hogy ez annyira jó ötlet.Amúgy a termék tetszik, szívesen kipróbálnám
El tudom képzelni, hogy repülőn, utazás közben vagy otthon nézek rajta filmet, sorozatot stb. -
törölt tag
Az ilyen "okos szemüvegeknek " (multimédia, office ,stb)van jövője.Jópár filmben is megjelentek már.
-
Schuler888
senior tag
Vegre folytatodik a mobil VR, ha mar a samsung dobta... de szemenkenti FHD keves, plane annak fenyeben h tobb mint fel evtizede mar a note4en 1440pben lehetett mobil VR-ozni
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kekedi
senior tag
válasz
Schuler888 #5 üzenetére
Igen, de azt ugye ketté osztod, mivel a képernyőn ugye két kép van. Így meg már is csak 720p-rol beszélünk. Szóval fejlődött, mert a cikkben szemenkent 1080p-t ígér.
-
ChoppR
tag
Tavaly vásároltam egy Oculus Quest-et, mert azt hittem mart ultrakirály lesz a játék mellett 3D-s és 2D-s filmeket nézni rajta, de nekem hatalmas csalódás volt. Bízom benne, hogy ez jó alternatíva lesz a hordozahtó filmnézőknek és hogy 3D-t is tud majd kezelni!
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Mr.Silkó
veterán
Valami vizuális szemléltető anyag nem volt a gyártó eseményén a termékfotókon kívül? AR szerű megoldás lesz ez, vagy inkább a VR felé mentek el, esetleg valami egyéb? Így picit problémás elképzelni, mit akar nyújtani ez az eszköz a gyakorlatban..
Én anno szerettem a Gear VR-t, de ott kevés volt a felbontás és ettől idővel szédülhetett az ember, pedig mostanság virtuálisan is szívesen kimozdulna az ember egy tengerpartra például, ha már az utazás akadályozott. Ha viszont VR vonalon mozog ez a termék, akkor az árnyékolás lehet kevés a sima napszemüveges kialakítása miatt, ellentétben a korábbi zárt, félig sisak, félig szemüveg VR eszközöktől.
[ Szerkesztve ]
10 éve a Ph-n!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rengeteg terméket mutatott be tegnap a TCL és az Alcatel, köztük egy hordható, mármint viselhető megjelenítőt is.
- Baldur's Gate 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Társasjáték topic
- Elég komoly kis noteszgép bukkant fel a Microsoft Surface portfóliójában
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Kooperációs lövöldére hangol az új AMD Software
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Google Pixel Buds A-Series Wireless Headset
- Pixel Buds Pro - Hibátlan 45k
- Új Apple Pencil 1. (2022) és 2. generáció - akár beszámítással
- ELADVA - Értékelésre VÁR!!! -AirPods MAX, 1 hónap gari! Space Grey
- Baseus SWAN vezetéknélküli töltő 3 az 1-ben 15 W MagSafe állvány + Baseus 30W GaN CCGN010101
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest