- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_gold
tag
-
Mr. Byu
aktív tag
@(#23) ^Clown
Ubuntu for Android
Ubuntu For Android - Youtube VideoHa esetleg lemaradtatok volna róla.
-
Zoja™
őstag
Ehhez nem kell már egy évet várni, sőt, még a TI Omap 5-öt sem, itt van már a kapuban: Android és Ubuntu a telefonon
Ha ez piacra kerül, tuti, hogy legalább egy SGS II-re beruházok. -
devast
addikt
Az kéne már csak... Szóval ha elhagyom/falhoz vágom/leejtem a harmadikról/megdöglik a telefonom, akkor már pc-m sincs.
Papíron jól mutat az ötlet, a valóságban már szerintem nem annyira. Nyilván, ez pár éven belül valóság lesz.szerk: vagy csak én vagyok ennyire oldschool ?
-
.mf
veterán
Már évek, ha nem évtizedek óta él ez a vízió az iparágban, most már végre kezd elérhető közelségbe kerülni.
Én azt várom még, hogy desktop / nettop vonalon is érkezzenek már a modellek, az ARM-ot támogató Windows 8-cal minden feltétel adott, nem teljesítmény-igényes átlagjúzer-feladatokra egy kicsit magasabb órajelű hasonló elég is lenne, s egy egész gép ellehetne 10W-ból, míg egy takarékos mITX gépnél is ez 40-50W.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest