- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
Oppenheimer #42 üzenetére
Mire ez megjelenik, kidobhatnak egy rakat új verziót... Másrészt az android ingyenes, ez meg súlyos tízezrekkel fogja emelni egy tablet árát...
-
törölt tag
hát, ez a rendszer nem nekem való lesz. persze, ez még nem végleges, de ez a csempézősdi nem jön be, főleg nem egy olyan képernyőn, ahol lenne hely akármire. még tableten oké, meg telefonon, de egy 24"-os képernyőn majd ilyen 10 centis egyszínű csempéket fog nézni az ember...? én inkább valami szép háttérképet néznék. oké, tegyenek elég transzparens csempéket, hogy informatív legyen, de ez így sivár sajnos.
-
Maxentius
addikt
Baromira tetszetős, jó látni h egységesülnek a különböző eszközök felületei.
Elképzelt hangosbemondó a "7-es" metrón, az "Okostelefon" végállomáson: "Üdvözöljük utasainkat, a szerelvény az asztali PC megállóig közlekedik. Az első megálló a "Tablet"."
-
ZEN1TH
őstag
Ez bizony szép lett/lesz
Várom a további videókat, illetve kíváncsi vagyok a PC-s felületre is. -
Oppenheimer
nagyúr
Szegény kicsi Google, mit fog ezzel kezdeni?
-
Hát srácok... kezd úgy tűnni, hogy a Microsoft lett az "új Apple".
Nagyon odadörrentenek a srácok, végre olyan innovatív megoldásokat látok, amit bármikor el tudnék fogadni akár otthoni használatra isEz a tile rendszer szerintem a legjobban használható megoldás Tablet-re, nem beszélve arról, hogy végre valaki gondolkodott, és kihozta ezt az osztott billentyűzetet, végre működik két kézzel is a gépelés, talán még a sebessége is megfelelő lesz egy-egy levél megírásához.
(nem tudom, ki emlékszik még erre:
Az ötlet szerintem innen származik
-
methandi
tag
kajak vicces, hogy előjön a windows-os felület office-nal...
-
Hát én már így 3 nap után is unom a wp7es UIt, bár ettől féltem hogy ez lesz. Na mind1 kibírom, viszont éppen elég nekem a telefonomon ezt nézegetni nem kell máshova is.
-
Next Win ®
tag
Alig várom ,hogy a birtokomban legyen, egy ilyen csoda !
Nekem a WP7 is bejött, na de ez, meg egyszerűen karaj ! -
Uhh, ez nekem is nagyon bejön - jobban, mint a Honeycomb.
-
Kumite
aktív tag
Egy Windows szoftver van minden platformra. Magától tudja, hogy min fut, annak van-e egere, billentyűzete, érintőképernyője stb.
Jelenleg, Engadget szerint PageUp-PageDown -nal lehet váltani a tile oldalak között, ha nincs érintő. -
Agro
senior tag
grat microsoft !!!
Végre egy megoldás amit tableten használható felületet biztosít, főleg az osztott képernyő az ami engem megfogott. Így már elfogok gondolkodni majd egy W8 tablet vásárlásán is
-
Surfym@n
senior tag
Jó ez a windNYÓCz... hasonlít a 3.11-re, csak kicsit jobb a grafikája
:
De most komolyan... eljutunk újra oda, hogy gyakorlatilag minden a képernyőn lesz egy nagy ablakban, s ha becsukjuk az ablakot, kiléptünk a rendszerből.
26-29#: jól látom, más is hasonlókat vizionál...
(amíg irogattam, addig jöttek ezek a posztok) -
Totheground
addikt
válasz
Davidoff91 #26 üzenetére
Gyanítom, hogy a jó öreg 3.11 lehetett. Nosztalgia.
-
Воланд
titán
válasz
Totheground #25 üzenetére
Választható lesz, hiszen ezt a felületet kicsit körülményes(ebb) (vagy inkább kényelmetlen) lenne egérrel vezérelni.
-
3ye
tag
1 éve van fent windows 7, otthon is és cégnél is. 1x sem volt kék halálom, pedig nyúzva vannak rendesen.
Tableteknél, korábbi hírekre alapozva, megkötött hardveren futhat csak, lásd WP7 telefonok, szóval azokra optimalizálni könnyebb lesz, akár csak a sziphone...megkötött minden, nem lehet upgrade-elni, max memóval, azt csá.
Gondolom WP7-es telefon sem dobálgat kék halált, de a W7 sem, legalábbis nálam nem.
Mindenesetre ez nagyon várós lesz, minimál, jól átgondolt, végre valami más....
-
Davidoff91
aktív tag
Amúgy én ezzel nem értek egyet hogy ebben nincs semmi windowsosság...pont most merengtem ezen egy sort. Apukámnak volt egy nagyon régi laptopja, azon még valamilyen számozott windows futott (a számot ne kérdezzétek, meg nem mondom). Sehol nem volt még rajta Start menü, meg tálca, csak fehér alapon mappák és ikonok voltak. Inkább kezdenek visszatérni szerintem a gyökerekhez csak ennyit akartam kihozni a dologból...
Szerk: Igen 3.11 volt, kössz a segítséget!
De közben már én is elkezdtem Guglin keresni, és én is erre jutottam.
-
Totheground
addikt
Nagyon bejövős telefonra és tabletre. De PCn/laptopon nem akarnék metro UIt/tileokat, ott remélem legalább választható lesz a "régi" (W7) stílus. Telefonban és tableten nem zavar annyira a "kötöttség" de a gépem lelkében azért szeretek túrni és ez csúnyán sérülne, ha ott is a restrikciók irányába lépnénk.
-
D@niel
addikt
Érthető, hisz végül is miért hívnák akkor windows-nak, ha semmi windowsság nincs benne. De ha megnézed a wp7-et, ott nem igazán találsz semmit.
Tényleg baromi jól néz ki, azt kell mondjam, ha építenek hozzá egy esztétikus hardvert, + jő üzemidőt, simán elgondolkoznék rajta az iPad2 kárára. Sőt, úgy vagyok, hogy egy ilyen windows8 tablet verziót még a notimra is fellőnék szívesen, csak legyen jól kezelhető billentyű + egér kombóval.
Enjoy:
-
Kashim
őstag
Hú baromi jó ez az osztott képernyős feature és a csempés felület is sokkal jobban mutat nagyobb képernyőn mint mobilon, főleg, hogy nem olyan egyhangú színben sem. Sebesség meg brutál, gondolom van alatta vas bőven. Jó lesz ez.
-
Воланд
titán
Nem fejlesztenek külön tabletekre windowst (az arm támogatást leszámítva). Ráhúzzák ezt a metro ui-t, de a háttérben a sima win8 fog futni. Tableteken ez a nézet lesz az alapértelmezett, pc-n nem valószínű.
Már múlt héten be lett jelentve, hogy az All Things Digital konferencián a tabletekre szánt verziót fogják bemutatni.
-
.bableWes
őstag
leváltanám az xpmet erre...
-
-
Enjoy
addikt
Ha kiadnák, akkor még jó ideig csak az alap funkciókat tudnánk használnii, amit gyárilag tudna a rendszer. Jó pár ezer alkalmazás után már elgondolkoznék rajta én is.
Szerintem kell ennek is még min. 1 év..Faja lenne, ha egy fajta alkalmazásként lehetne továbbvinni a PC-n végzett munkát
-
AS
félisten
Tablet verziók csipszett támogatása: Nvidia (a 4 magos is) ÉS természetesen qualcom
-
Kattt01
tag
Nagyon szépre sikerült, és a videón félelmetesen gyorsnak is tűnik
Persze ez majd gyakorlatban fog eldőlni
-
D@niel
addikt
Na, ha ezt most kiadnák....
Ez lazán lenyomja a honeycomb-ot, így első körben. Egyrészt baromi egyszerű használni, másrészt stílusos, látványos, innovatív.
De az meglepő volt, mikor előhozta az office-t és átkapcsolt a normál windows stílusra.
Amúgy valahol érthető, hogy már mióta van windows7, aztán volt munka a wp7-el is, windows8-al logikusabb lesz kiadni tabletet, értem, hogy miért vállalták be a további csúszást.
-
Zirowe
nagyúr
Nagyon remélem, hogy ez a rémes csempe felület kikapcsolható lesz!!
Nem hiába nincs és nem is lesz wp7 telefonom, de a gépemre sem akarom!! -
Utos, tenyleg. Remelem, hasonloan fog kinezni.
-
S-eye
senior tag
Grat Microsoft,szép munka.
-
Hans5341
csendes tag
Na, ezen egész jónak ígérkezik! Ez a Metro UI a jó ég tudja miért, de nagyon tetszik.
-
keIdor
titán
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
Ugye csak jövőre jön, gondolom nem ilyen lesz a végleges is.
-
Enjoy
addikt
Picit fura, de nekem is bejövős.
-
Remélem a WP7-re írt alkalmazásokat is fogja tudni futtatni, vagy lesznek legalább univerzális appok, amik mindkét platformon fognak futni.. -
kriszpontaz
veterán
Jó lesz, csak nem értem az excel, word és powerpoint programokat miért nem szabják át úgy hogy ne körömmel kelljen kapirgálni ha csinálni akarok valamit ujjal. Az a felület egér mellett tökéletes de így.... Meg persze ahogy átváltasz ezekre a programokra, miért kell a windows start menü meg alsó sáv oda? Azt egy ilyen felület mellett nyugodtan el lehetne hagyni. Amúgy f@sza feszes
-
catroot
veterán
Ez elég gusztára sikeredett!
-
AS
félisten
Ez nagyon jó
Win8 tényleg jó lesz , egy win7, érintős felülettel
Meg metro UI is látványosabb mint a Wp7 ben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft hivatalosan is leleplezte az internettáblákra és számítógépekre szánt Windows 8 operációs rendszer érintőkijelzős kezelőfelületét.
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest