- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sys25
aktív tag
Én is várom a Classic-ot.
Régen is tetszettek az ilyen BB-k,csak régen rohadt drágák voltak nekem,amikor meg már elérhető lett volna,addigra az os lett elavult és már vígan hasított az android és az ios,szóval nem érte meg a BB,legalábbis nekem nem.
Izgatottan várom ezt a Classic-ot,csak az akkut+a kamerát ne baltázzák el mint jópár régebbi BB-nél! -
Coq
aktív tag
En lassan 5 eve BlackBerry-t hasznalok, es szerintem csak a trackpad-es BB az igazi.
Bar ez a Passport mar olyan nagy, hogy lehet, hogy tenyleg nem hianyzik rola, mivel egy ekkora erintokepernyon mar jol mukodhet minden.
Viszont a mindennapi hasznalat szempontjabol ketsegkivul szokatlan a formaja, de kezbe veve lehet, hogy mas elmeny, mint igy a kepeken.
-
SÖ
addikt
Engem nem tudnák megvenni hype-al, csak a tartalom fogyasztás érdekel, meg az anyaghasználat, összesszerelés minősége. Nagy kijelző mellett szól, az autós navigacio, office, net. Mellesleg Modern Combat és társai szépen fognak futni rajta az erős HW miatt. Ha elinul a BlackBerry részvény felfelé, minden droid fejlesztő erre fog optimalizálni.
Ez csak az én véleményem, de OS10-re Q10-en kívül elég gyenge az eresztés. A Passport Classic párossal nagy esély van rá, hogy a BlackBerry elkezdjen tartósan felkapaszkodni. -
SÖ
addikt
A Passport engem a régi PDA-kra emlékeztet. Palm, Fuji Siemens, iTem.
Tehát kell.
-
SÖ
addikt
válasz
Giorgio1313 #76 üzenetére
Monjuk arra van esély, hogy ez is csak egy prototípus, ahogy a Berrynel szokás.
-
macskea
őstag
Szerintem egyszerűbb a képlet, a Passport korábban startol vagy két hónappal, 10.3 rendszerrel. A Classic majd valamikor Novemberben érkezik és hozza magával a 10.3.1-et elvileg minden eddigi BB10-es készülékre. Most a Passportot kell eladni, arra kell felhívni a figyelmet. Utána még lesz két hónap a Classicra, ami sokkal inkább egy klasszikus flottatelefon, mint a Passport. Ahhoz nem kell a hype, a Passporthoz meg igen, ami amúgy egész jól alakulgat körülötte. Én is keresgetem az érveket, hogy miért ne vegyek egyet. Egyetlen reményem, hogy vállalhatatlanul drága lesz.
-
Crafter32
őstag
Classicról kevesebb hír van. Szerintem az sokkal szélesebb rétegnek lesz szimpatikus, mint a Passport. Az egyik hagyományok összes erényével a másik akár a jövőbe mutató megoldásaival kelti fel a figyelmet.
-
mrlujoak
veterán
Döbbenet formája van.
-
ak76
senior tag
Ez a cucc extrém módon hülyén néz ki,de valahogy épp ezért érzek némi birtoklási vágyat,miközben előre látom milyen szinten használhatatlan a cucc,már ha csak a szélességét veszem alapul...
-
Johnny194
aktív tag
Wow
Az első képek alapján nagyon nem jött, be, de így működés közben már teljesen más benyomást kelt. Nem venném meg, de attól még állat
-
Crafter32
őstag
Nyugodtan lehetne dobálozni az innovatív szavakkal is jelen esetben. Ha ez nem újszerű akkor semmi.
-
kristof83
aktív tag
válasz
Giorgio1313 #76 üzenetére
Ezek már nekem eléggé véglegesnek tűnnek!
Tól sok helyen bukkant már fel túl sok darab ahhoz hogy változtassanak rajta....szerintem. -
Giorgio1313
aktív tag
Még anno crackberryn olvastam hogy lehet hogy kerekített sarkokkal jön. Erre van esély vagy ez már fix így néz ki tuti tuti?
-
Ali G.
senior tag
nah ezt fogja valaki át fél kézzel
-
A 2. Vesztes
senior tag
Csufi. De nagyon. Viszont valóban újító a dizájn, ilyet más még nem csinált. Valamint az egyik legvezetőbisztosabb telefon! Próbálja ezt valaki vezetés közben felvenni, esetleg üzenetet irni rajta! Vuff!
-
BulletBill27
aktív tag
Érdekes telefon, de a dizájn nem jön be. Nagyon nem
-
big-J
őstag
Merész, és tetszik. Androiddal erős kiszemelt lenne.
-
Számomra nagy, de viszont tetszik, de a classicot várom jobban.
-
-
sys25
aktív tag
Érdekes egy kütyü az biztos!
Régóta nézegetem,de még mindig nem tudtam eldönteni hogy tetszik e,vagy sem.
Egyelőre engem is megoszt a készülék!
De úgyis a kiváncsiságom fog győzni,hisz puding próbája az evés! -
-
sasa134
addikt
válasz
Cyberpunk #59 üzenetére
Nálam nagyobb gond, hogy hogyan fér ez el nadrágzsebben.. a CB-s cikkben a srác említi, hogy ingzsebbe és nadrágzsebbe is befér -de ezt kötve hiszem. Nekem a Z10 is néha kényelmetlen farmerben, mondjuk ülve. Ezt tuti csak rapperek (vagy magukat annak gondoló) egyének tudják zsebrevágni
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég beteg még mindig, de nagyon kipróbálnám, hogy "milyen vele".
-
daniel909
addikt
durván néz ki.
élőben megnézném milyen, de szerintem a képarány miatt nem túl kényelmes. ezt kezeld buszon kapaszkodva egy kézze... -
Igazi ping pong ütő feeling! Nah, ezt rakja valaki zsebre. Főleg farmerba...
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #43 üzenetére
Jaja, azt tudom, de a fizikai gombok és a négy soros billentyűzet miatt az már egy elég hosszú készülék lesz. Ha lenne egy ugyan ezzel a 3.5 collos vagy kicsit nagyobb kijelzővel készült modell, de a Passport koncepciójával, szerintem egy Q5-nyi hosszba beleférne, és alig lenne szélesebb. Azzal szerintem egész sok embert el lehetne érni, akinek az a baja, hogy ez így széles.
-
macskea
őstag
Tudom hogy vannak, csak azt akartam kidomborítani, hogy pár éve még egy 5 collos kijelző is isten elleni vétek volt, manapság meg szinte a standard méret. Változnak az idők és az igények. A Streak túl korán volt "nagy". Manapság senki nem mondaná hatalmasnak, max átlagosnak. Szerintem akkoriban az a fogalom, hogy phablet még csak nem is létezett.
-
FireFox1996
őstag
eléggé ronda!
-
domos
senior tag
Nagyon szep telefon.
-
törölt tag
Hát ez valami elképesztően gusztustalan. Ilyen formatervvel nem fognak kijönni a gödörből.
Ez a hibrid billentyűzet viszont tetszik, érdekes elgondolás.
-
Cyberpunk
félisten
Classic 3,5"-al jön. Ilyen képaranynál az nagyon jó szerintem. Volt 9900-ám szerettem, de annak még kicsi volt nekem a kijelzője, már akkoriban azt mondogattam, hogy ez a cucc egy 3,5"-al király lenne, hát végül lesz egy ilyen is. A Q10 is kevés lett volna, ezért az nem volt opció nálam. Ráadásul itt lesznek híváskezelő gombok is, na meg a touchpad is visszatér, amit szintén szeretünk.
Viszont visszakanyarodva a Passportra itt meg ugye maga a billentyűzet is érintésérzékeny.
-
macskea
őstag
Még emlékszem a Dell Streak 5-re, ami rendesen tabletnek lett kikiáltva, és okosan megállapította mindeki, hogy telefonnak tökéletesen használhatatlan. Mer' ugye túl nagy. Szerintem 5 coll alatt az Apple-ön kívül már senki nem is ad ki csúcsmodellt.
Hú amúgy az is de szép cucc volt, mibe hogy már nem kerül száz dolcsiba se, ha még talál valaki valahol valami beragadt készletet.
-
macskea
őstag
válasz
Cyberpunk #39 üzenetére
Sőt, egyenesen felháborító!
Mindet bele kellene lőni a Dunába.
ON: Amúgy tényleg nagyon megosztó a fura arányok miatt. Ha nem másért, csak a kíváncsiságtól hajtva szerintem sokan ki fogják próbálni. Persze nem kishazánkban, hanem inkább ott, ahol egy flagship árat kifizetni nem több hónapos projekt.
Nekem is dilemma, hogy az amúgy tökéletesen működő de teljesen sallang - és design - mentes Q5-ömet vajon lecseréljem-e csak azért, mert kíváncsi vagyok. A szélességétől én is félek kicsit. Kár hogy a BlackBerry nem Samsung, mert akkor előbb-utóbb megjelenne belőle egy mini mindjuk egy 3.x-4 collos kijelző köré építve.
-
eventus
veterán
válasz
Victoryus94 #31 üzenetére
Anno így volt a többi telefon is, hogy húúú mekkora, kinek kell ilyen stb... Aztán mégis a tepsi lett a divat.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Victoryus94 #31 üzenetére
Ja durva, hogy más ízlésű emberek is vannak.
-
Fr0z3n
őstag
Annyira extrém, hogy simán kell. De biztos, hogy (túl) drágán fog nyitni.
-
etohun
aktív tag
Pont azért lesz népszerű, mert új, más, és mert a BB nem ad ki sz*rt a kezei közül -így tele lesz feature-ökkel.
-
halkow
őstag
kifejezetten tetszik nekem
-
margithid
veterán
Nekem se tetszik, de azt meg kell hagyni, hogy egyedi és lehet ennek köszönhetően sikeres is lesz.
Használhatóság szempontjából meg tuti jó lesz, a blackberry nem engedheti meg, hogy ne az legyen. Erről szeritnem csak azután beszéljünk, hogy megjelent és ki lett próbálva. -
sasa134
addikt
Slim port lesz rajta: [link]
-
Victoryus94
őstag
Szerintem is iszonyat ronda.
Nekem tetszettek az eddigi BB készülékek, de ez.. O.o
Akkor se használnám, ha ingyen lenne (max kipróbálnám, aztán megszabadulnék tőle).Azért durva hogy ennyi embernek tetszik..
-
larryking
senior tag
Ha már itt heverne az asztalon is késő volna. Mennyire állat ez, te jó ég.
-
sasa134
addikt
az biztos, hogy bika gép lesz és megosztja az embereket . A formára én sem tudom azt mondani, hogy szép, bár ugye kézbe kéne fogni, tapogatni...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #27 üzenetére
Mondjuk egy slide billentyűsnek igazán tudnék én is örülni.
-
dreamdancer
őstag
Maga a dizájn tulajdonképpen tetszene, de elképesztően széles, ormótlan, kizárt, hogy ergonomikusan használható.
Ha a BB mindenképpen ragaszkodik hozzá, hogy kiszolgálja a fizikai QWERTY-s telefonok iránti, minimálisnak mondható igényeket, legalább ne erőltetnék a candybart, mert annak ilyen palacsintasütő lesz a végeredménye.
-
kristof83
aktív tag
A széles kijelző miatt biztos kényelmes lesz a naptár használata illetve a dokumentumok és email-ek kezelése-szerkesztése.
Azért ez egy Blackberrynél fő szempont! -
janeszgol
félisten
Mivel ma az emberek két kézzel kezelik a telefonjaikat (muszáj, túl nagyok, lásd a rengeteg töréseket), ezért gondolom ez sem lesz kirívó eset. Azért egy Lumia 1320 sem kicsi ám. Merész lépés a BB-től, de legalább újító.
-
hue2000
tag
jól néz ki de kicsit széles
-
hunter84
aktív tag
Ez a koncepció egyre jobban tetszik, ez egy munkára és médiafogyasztásra egyaránt alkalmas öszvér, szerintem ötletes.
-
Steve1207
veterán
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
Akkor pont oda esek
A kezdeti koncepciónál látható volt, hogy azért jobb lesz az anyaghasználat.
Amúgy nem rossz, megvan a kör neki használhatóságban, ötletes, inkább a hordozhatóság miatt nem lesz szimpatikus sokaknak. Az alapvető használatokra elég vicces így elképzelni. -
prolad
addikt
Gyönyörű
-
Tigerclaw
nagyúr
Na ez az amire már nyugodtan rá lehet mondani, hogy nem telefon hanem egy kisméretű billentyűzetes tablet. Fura hogy a cég még a gödörből mászik ki, még félúton sincs, de már ilyen megosztó, előre láthatóan veszteséget termelő készülékkel álltak elő. Ez a "100-ból 99 ember sosem ezt választaná" modell. Telefonnak ormótlan nagy, zsebbe nem fér be, de a kijelzője kicsi ha a phablet kategóriát nézzük. Inkább költötték volna azt a pénzt a többi tipusra.
-
jacis
nagyúr
Kell majd egy ilyen
-
BDave
őstag
Hát ez nagyon ocsmány, mintha széthúzták volna...
-
kristof83
aktív tag
Nagyon jól néz ki!!!
Végre egy különleges forma minőségi megvalósításban! -
Cyberpunk
félisten
Érdekesek a reakciók. Ez a készülék most már biztos, hogy a szélsőségekről fog szólni. Vagy odavan érte az ember, vagy utálja, köztes állapot nem nagyon lesz szerintem.
-
Enci1983
senior tag
Írtóra tetszik!
-
crue
őstag
Ez még viccnek is rossz.
-
ripla
addikt
blackberry tulaj vagyok, de ez a mobil valami borzasztóan ronda.
-
eventus
veterán
Exclusive: Pre-release review of the BlackBerry Passport! [link]
Pl: 3 hangszóró
-
Samott
addikt
Te jo eg, ez nagyon gaz...
-
Thaaleum
aktív tag
Ez egy torzszülött. Szerintem nem kéne kombinálni egy ekkora, 1:1- es kijelzőt a fizikai qwerty-vel. Arról nem is beszélve, hogy ezen pl. hogy nézel meg egy videót?
-
2ofthem
aktív tag
Nekem ez még mindig tetszik
Hajrá BB
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon tetszik.
Noha a mindennapi használatban lehet kicsit kényelmetlen lenne.
Erős a vas alatta, na meg nagy az akku is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy rövidke videón és néhány fotón is látható a BlackBerry idei évre tervezett QWERTY gombsoros óriása.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest