- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Most ennek a videonak mi volt a lényege? Kb. semmit nem értek belőle. Lehet azért, mert nincs most hangom?
-
BloodRay
veterán
Kíváncsi leszek rá végleges állapotban a gyakorlatban.
-
David75
őstag
Lehet buta vagyok de pontosan nem tudom mi az a silverlight pedig jó lenne tudni.Ami viszont biztos a windows 7 tényleg jó lesz.Legalábbis az alapján hogy én már január óta windows 7 bétát használok első számú oprendszerként és ez az első "szerethető" windows amit használok.Szerintem gyorsabb mint az xp,szebb mint a vista és eddig nekem mindent felismert és mindent támogatott amit felpróbáltam rá tenni.
-
Dr. Akula
félisten
Hát elég lassúnak néz ki. TouchFLO meg sehol?
-
Uchimata
tag
Ez lesz az, amire már nagyon várok. Hajrá MS! Végre igazán tetszik, amit művel a Silverlight-tal kapcsolatos fejlesztéseiben. W7, WM7 Silverlight integráció, VS2010.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest