- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Klaus Duran #50 üzenetére
Elbújhat az összes "nagy" gyártó... A THL kiadta a lollit alsó szegmensben is
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Nem foglalkoztam igazán ezzel. Este mindent kilő utána ébresztő be és kész. Nem kell ezen nagyon lovagolni.
Most 1 hétig megnézem mit csinál nélküle a teló.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Klaus Duran #48 üzenetére
Aztán kilövöd őket, és utána (még mindig neten) ezek újraindulnak vagy nem? Illetve olyan appok, amiket használsz, vagy nem?
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Klaus Duran #46 üzenetére
És ezek mindig mások, vagy ugyanazok?
-
-
no more
veterán
Ha akadás- és lagmentes Androidos telefont akarsz, akkor Nexust, Xiaomit, vagy HTC-t kell venned. A többi meg működik úgy, ahogy.
(#39) Klaus Duran: Teljesen felesleges app. Ugyanazt csinálja, mint amit te is tudsz az alkalmazás-váltóban az X gombbal. Csak a task killer bezárhat fontos rendszerfolyamatot is és kifagyaszthatja a telefont. A Cleanerek és "akkumulátor (üzemidő) optimalizáló" appok hasonlóan nem jók semmire.
Ami tényleg jó és van értelme, az a greenify. Viszont az másképp is működik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
m1lan
őstag
válasz Klaus Duran #33 üzenetére
Többet árt, mint használ egy ilyen program.
Szörnyű, hogy 2015-ben még mindig ott tartunk, hogy task killereket telepítget valaki.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Klaus Duran #39 üzenetére
Ha újra meg akarod nyitni azokat, akkor már lassabb, mert újra be kell töltenie.
Ha olyat lősz ki, mint a Facebook, Viber: úgyis újraindul a háttérben, ezzel is lassít, akkut eszik, stb.
Ha olyat lősz ki, mint mondjuk egy fájl kezelő: nincs értelme, az úgyse terhelné a telefont, ha nem lenne elég a memória, akkor meg automatikusan ki lenne lőve.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
TTommi
aktív tag
És tényleg Egy baj volt, hogy a Direct volume control is engedélyezve volt. Ezt a rendszer alapból engedélyezi, viszont ezzel együtt a MusicFX nem működik.Pipa ki és most megint maaahajó
PS: lehet, a smartband controll is ezért nem működött, mindjárt kipróbálom.SXZ2 és SXZ5c
-
robogos10
senior tag
Nem gyöngén gyors
-
TTommi
aktív tag
A BP menetrend (amennyiben az a kék-sárga-zöld-piros van meg) nálam nem okoz problémát. Ugyanakkor volt egy kedvenc játékom, az egércsapda, amitől olyan akadások lettek hogy csak na. Olyan funkciók mint a eltűn hívás közbeni név hozzáadás egyszerűen eltűntek stb. Csak hard reset oldotta meg a problémát, mert hiába töröltem a játékot, valami ott ragadt a rendszerben. Lehet, nálad is valami ilyen probléma van.
SXZ2 és SXZ5c
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Klaus Duran #33 üzenetére
Na ettől csak még jobban fog akadni és még lassabb lesz, mert minden alkalommal a memóriáról kell majd betölteni a dolgokat, ami lassabb.
-
babkukta
senior tag
nekem Z3on van akadás bőven.. igazából gőzöm sincs, mi lehet a baj. User error is nehezen lehet, mivel össz-vissz 3 programot töltöttem le (bp menetrend, sygic navi, 3d chess). E mellett a normális üzemidő elérése érdekében pontosan 22 alkalmazás van letiltva. Így az üzemidővel már nincs bajom (egyedül talán csak azzal, h ennyi programot le kellett tiltanom miatta), de akadások vannak. Memória biztos h nem kevés. mert 1,9-2 giga van szabadon, alkalmazás nem fut a háttérben, háttértáron szintén kb semmi nincs. Flashtoolsal toltam fel a legutóbbi lollit, tehát elvileg a tiszta telepítés is megvan. Na akkor mond meg, mi a baj??
Ezért is írtam, h várom, mert a Lolli felülete jobban tetszik, mint a Kk, de b.szhatom, ha ilyen. Kk-n kb 10 progi volt letiltva (amik abszolút nem kellettek), + az smooth is volt. Nem tudom mi van a lollivalÜdvözlettel, Tibi
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #21 üzenetére
PowerAmp-ben beállítások - audió - trükkök hozzáértőknek - MusicFX - pipa.
Aztán a PowerAmp EQ-ban Tónus/hangerő fülnél engedélyezni kell a MusicFX-et. Ekkor a sima PowerAmp EQ + a telefon gyári EQ-ja egyszerre fog menni.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
TTommi
aktív tag
válasz Penguin95 #21 üzenetére
Tulajdonképpen arról van szó, hogy a Power AMP mellett párhuzamosan használható KK alatt a Walkman hangbeállítása is. A PAMP-nél 10 sávos EQ van, plussz bass és magas kiemelés, meg mindenféle érdekesség, de más frekvencián, mint ami a Walkmannél, ahol viszont van a 3D hangzásoktól kezdve sok minden más. A PAMP EQ ja után a Walkman gyári EQ -n is lehetett állítani, meg a Megabasson is, úgyhogy egy komolyabb rendszerre kötve írtó nagyot szólt. Szóval érdemes kipróbálni, hogy egy 3,5" -RCA összekötő kábellel (ugyanaz, mint a PC-s hangszórók két csatornás hangkábele) erősítőre kötni. Egy probléma azért volt vele, autómatikusan leszabályozta magát menet közben, hogy a berezonálásokat elkerülje. Ebből adódóan a hangerő időnként autómatikusan ingadozott, de csak akkor, ha gyenge volt a hangszóró
NB: A kis Bluetooth hangszórók nem adják vissza a hangzást, ne azon próbálgasd.SXZ2 és SXZ5c
-
roli543
őstag
Dicséretes, de azért a z1emre jöhetne már 5.0 lollipop is
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
no more
veterán
-
RudeX
csendes tag
nekem egy bajom van z3c-vel mióta 5.0.2 van rajta.
éjszaka általában repülőgépes üzemmódba kapcsolom.
reggel mikor ezt kikapcsolom, nem csatlakozik fel autómatikusan a wifire, csak ha kikapcsolom majd újra visszakaplcsolom a wifit, vagy ha a router 2 méteres körzetében vagyok.
nem nagyon olvastam még másnál ezt a problémát, és bár annyira nem zavaró, azért remélem javul a helyzet majd 5.1-el. 4.4-en se volt ilyen baj -
TTommi
aktív tag
A 4.4.4 alatt lehetett olyat csinálni, hogy a gyári Walkmant össze lehetett mixelni a Power AMP-vel. Nem tudom szavakkal leírni, olyan hangzást lehetett vele előhozni! Állva hagyta a teljes mezőnyt zenei téren. Persze a jó füles vagy hangszóró is kellett hozzá és ráadásul a smartbanddel is vezérelhető volt. Sajna ez a képesség a Lollinál eltűnt, de remélem ennél a frissítésnél viszont látjuk.Szerintem a gyári Walkman gyenge. A többi telefon zenelejátszó képességeihez mérten még mindig az élmezőnyben van, de sokkal jobbat lehetne belőle csinálni.
Egyébként a múltkor hallgattam a W595-ösömön zenét, és háááát megkockáztatom, hogy az a gyári szoftver szebben szól ugyanazon a fülesen, különösen a mélyek tekintetében. Én egyébként is főleg a walkman miatt lettem annak idején Sony-s, ezért örülnék, ha ezt az oldalt nem hanyagolnák el!SXZ2 és SXZ5c
-
CivicEsi
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a videót milyen programmal rögzítették?
Hogy egy picit on is legyek, én sajnos most adtam el a Z1-et, és gondolkodok nagyon egy Z3-on, de azt is fontolóra vettem, hogy megvárom a "folytatását"ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
kllzslt
tag
Igen ezzel a HTC lemarad témával nem értek egyet, még úgy sem, hogy ma váltottam HTC M7-ről Sony Xperia Z3 Compactra. (Lejárt a hűség és hihetetlen ajánlatot kaptam, pedig a HTC hibátlan mind a mai napig...)
-
Fejvadi
nagyúr
Szépen alakul.
-
GoTReX
őstag
Az nem rossz.Én meg még csak egy Z1 megvételét fontolgatom.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
m1lan
őstag
A régi Sony UI, ami 2012-13 környékén volt jelen.. na, az #1 volt nálam. Ez a mostani már nem kéne. A Walkman app nagyon stílusos volt, most rettentő unalmas a kinézete.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Penguin95
senior tag
Látom dizájnban jártas embert azóta sem sikerült találniuk.
-
Tomi_Ohl
veterán
A Beállítások appban is változtak az ikonok, nem?
Valahogy jobban bejöttek az eddigiek.[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Ráfér!!! A jelenlegivel nem vagyok 100%osan megbarátkozva (főleg az üzemidővel, + elég gyakoriak az akadások, fagyás nem volt még szerencsére!!)
Egyébként tényleg korrekt módon tolja a sony a frissítéseket a felső kategóriábaÜdvözlettel, Tibi
-
csadi0011
őstag
Én úgy tudom, hogy a hangerő gombnyomásra előjövő sáv is változni fog. Erre voltam a legjobban kíváncsi, erre a videóban nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Ilyenkor bánom hogy már nem vagyok sony-s. LG meg még be sem jelentette hogy jön-e egyáltalán G3-ra a 5.1. Remélem mi hamarabb behozzák mert a Sony nagyon belehúzott.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Narxis
nagyúr
Nem semmi, a Sony nagyon lelkiismeretesen adja ki a frissítéseket, Samsung, HTC, LG, Huawei, ZTE példát vehetne róluk.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-Valinas-
senior tag
Reméljük, hamarosan érkezik. Lassan már az M is jön. Bár látványos változást nem látok, az akkuhasználati statisztikát remélem helyrerakták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest