- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Nekem elsősorban a feltöltési sebesség gyorsulás hiányzik( munkahely miatt ),
30 Mb/s , vagy az felett a feltöltési is megugrik,
ezenkívül sávszélesség korlátozást használok, ami azt jelenti, hogy a valóságban csak a felét használom,
tehát ha 30 lesz, akkor én 15 - öt fogok használni, a másik 15 - öt a munkahely. -
Miért is lenne igazságtalan? Én inkább azt érezném igazságtalannak, ha valaki saját önerőből kiépít egy hálózatot, majd jön egy másik, aki meg támogatásból csinál olyant (vagy jobbat) - így olcsóbban tudja adni a legalább ugyanazt; vagyis meg tudja ölni azt, aki előbb, saját pénzből felépített valamit.
Persze értem én, hogy felhasználói szempontból az lenne a legjobb, ha több választási lehetőség lenne mindenhol; így akár olcsóbb (és/vagy gyorsabb) is lehetne a net. Ugyanakkor viszont a jelenlegi adózások miatt (azt hiszem, él még a kábeladó, vagy mi a neve); és az éppen aktuális város 'piac'-ának (vagyis fizető nethasználó) tekintetében ez nem mindenhol éri meg (pláne nem minden szolgáltatónak).
Mellesleg jegyzem meg, hogy sokáig 10Mb/s (nem MB/s, mert az más) alatti sebességű netem volt, és nem volt belőle hátrányom sem. Most ugyan 50-es van (most februárban váltottam szolgáltatót, mert az előzőnél nem lehetett tévé meg telefon nélkül netet kérni; az újnál meg ez volt árban a legjobb), és érzem a gyorsulást, de ettől még sok előnye nem látszik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem az rémlik, hogy csak oda kapott fejlesztési támogatást a Telekom, ahol semelyik szolgáltatónak nincs legalább 30mbps-es netje. Itt is csak alap adsl van olyan 7-8Mbps-el, de nem fejlesztenek semmit a városban. Persze önállóan saját pénzből is fejleszthetne, de a más pénzéből egyszerűbb.
-
laszlohu
addikt
Írdd be, pl. Lébény-t ( 9155 irányítószám ), ahol lakom,
20 Mbit /s a maximum, a honlap szerint,persze pl. a vidanet szolgáltat jóval nagyobb sebességgel is.
már nagyon várom a jóval nagyobb feltöltési sebességet és a 30 Mbit/s - os letöltésit a T - nél.
jelenleg 10 - es letöltési van, de nem váltok 20 - asra, egyből 30-asra fogok váltani, már ha lehetőség lesz rá.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom olyan helyre nem adtak pénzt a Telekomnak fejlesztésre, ahol még csak fapados ADSL van, de más szolgáltatónak viszont van 30Mbs vagy nagyobb sávszélességű szolgáltatása. Szóval ott gondolom nem fejlesztenek ahol csak a Telekom hálózata elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest