- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Victoryus #24 üzenetére
Szia!
Sajna a Intel 6235 szívás lefagyasztja a Win 10 20H2-t, egyelőre nem találtam jó drivert (lehet nincs is)
t530-at próbáltam PCX-es elviekben aktív - DP-HDMI átalakítóval, de gondban vagyok vele. Ha közvetlenül monitorra kötöm jó, de ha nem mai Onkyo erősítőmön keresztül akkor csak 640x480 a kép..... így nem jó, majd megjönnek a kínaiak, megnézem azokat is. Fura hogy a TV box jól működik, az Onkyoval ugyan úgy bekötve
András -
kenand
veterán
válasz
Victoryus #19 üzenetére
Próbálj ki egy LibreElecet az mehet USB-ről is. nekem t520 és t530 van, azok 2 magosak. t530-nál írja a leírás, hogy a 4K csak álló kép, vagy mozgó esetén down scale.
Jó kis gépek, de nem TV boxnak lettek tervezve.
H megjön a DP-HDMI adapterem majd megnézem mit tud LibreElekkel. Nekem 1080p elég, de ha izomból stabilan vinné a Netflix 1080p-t elégedett lennék (TV Boxok nem viszik stabilan, csak 720p-ben, csak azok ahol Ntflix támogatta és hw codec megy mint pl MI BOX, de annak meg más hátránya van)
Végül is HP t530 5000Ft volt...Egy nyavaja van vele, hogy ha nincs bedugva billentyűzet induláskor megakad, de szerencsére ez segít rajta, táv meg amúgy is kell...
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Hozzám talán t 530 kerül... m2 SSD-ből SATA-t támogat vagy PCIe-t is?
neten nem találtam választ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged