Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

a termékkel két problémám van, az egyik, hogy nem dell (nem vagyok márkabuzi, egyszerűen nekem ilyet utalt ki a cég :W), a másik, hogy tudomásom szerint a windoze (vista és xp egyaránt) csak egyféle grafikus drivert hajlandó egyszerre használni.
    értsd: ha van egy intel gma-s csodád, külső vga megoldásokból csak intel jöhet szóba xp és vista alatt - sem nvidia, sem ati/amd, sem via (ha ők még próbálkoznak egyáltalán). ha atis karid van, csak atis külső vgaval fog működni, de ebben az esetben is probléma lehet még a csatoló típusával, ha az gyártóspecifikus (pl amiről a cikkben van szó), akkor ismét bukó van. az asus kókányolt egy külső vga kártyát 2 (?) éve, ami usb 2.0, tehát gyártófüggetlen, de nvidia (valami 8600 talán?) lakik benne, és hát 2 éves...
    nagyon gyerekcipőben jár még a téma, de szerintem elégséges tudású jelenleg is létező univerzális foglalat híján komoly áttörések ebből a témából nem várhatók.

pedig olyan jó is lett volna ebédszünetben noymni a cod5öt hálóban. \o/

• velizare

nagyúr

válasz wierra #86 üzenetére

ez a customer vélemény, a salesé meg annyi, hogy hülyére keresték vele magukat. a nagy pénzek úgysem ebből jönnek, hanema nagyvállalati és állami beruházásokból, ott pedig teljesen más tényezők döntenek.
    egyébként hasonló szar minőséget szinte mindegyik gyártó tud produkálni, de erről már többször írtak korábban. ha megnézed, mit veszel, és tudod is, hogy az mit tud, nem fogsz csalódni. a márkák szintjén általánosan beböfögött véleményeket pedig egy stfu kíséretében figyelmen kívül kell hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák