- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
válasz Sétáló János #69 üzenetére
János csodaországban.
ezt ki mondta neked? -
Sétáló János
csendes tag
Ezek gyorstöltésre alkalmas eszközök, 10-20 perc alatt teljesen feltöltheti az akkumulátorokat.
<<< Sokak fejében meg sem fordul: Illik válaszolni az üzenetekre! >>>
-
Már ideje lesz,hogy jöjjön, éjszaka folyton keresni a töltőt meg vigyázni a kábelre,hogy meg ne törjön,ha úgy használod
Vannak dolgok...
-
Peterson_
addikt
El tudom képzelni, hogy szükségszerű intézkedésként vezetik be, miután már az ötödik Szifonbitorló plázamacska tíz centis metálcsillámos műkarma húzott ívet a konnektor felé intézett óvatlan mozdulat folyamán, azt' mivel a kávéfőző is bezsokézott tőle, kicsit zasszos' lett a moccachino.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Gergosz2
veterán
Nem, de szerintem még közel sem kiforrott ez a technológia.
Nagyobb fantáziát látok a különbféle quick charge technológiákban , ahol az akksi belső hőmérsékeltének növelésével, baromi gyors , 8-10 perces töltési időket lehet elérni.
De azért örömmel látom az ilyen ötleteket is .
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
V.T.CS.
senior tag
Bone123 kolléga válaszolt helyettem is.
amúgy nem én vagyok a célközönség, mivel MINDIG olyan telefont választok, ami kihúz egy napot magas igénybevétel mellett is. én azt jobban díjaznám, ha minden asztalnál lenne konnektor a notinak/ tab-nak.
ettől függetlenül jó ötlet, mert jól jöhet azoknak akik maxon járatják egész nap a fényerőt, wifi/3g egyszerre megy, és hasonlók. -
Matada2.3
veterán
Nem hülyeség
Finn the human
-
V.T.CS.
senior tag
válasz sing1ep1ayer #50 üzenetére
te bp-i vagy, vagy koleszos?
aki itt született, vagy itt él már jó ideje azzal tuti nem lehet ilyet eljátszani. -
Derrewyn
senior tag
válasz Penész Gomba #43 üzenetére
Akksinak eleve nem tesz jót az indukciós töltés, mert plusz hőt termel a 70-80%-os hatásfok miatt.
-
Kasya
nagyúr
-
V.T.CS.
senior tag
válasz sing1ep1ayer #42 üzenetére
nem a nyóckeres kocsmákról van szó.
-
Integra
titán
ügyes húzás, ilyet szeretnék látni sok helyen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
...The low-power specification delivers up to 5 watts; the medium-power specification will deliver up to 120 watts...
Gondolom itt is a low-power specification-nel kell számolni. Ez egy 3,7V-os 1420mAh-ás akkumulátort 1-2 óra alatt tölt fel. Mondjuk percenként 1% töltés...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz sing1ep1ayer #42 üzenetére
Az emberek a kávézókban és kulturhelyeken ki szokták tenni a mobilt az asztalra, speciel én olyan helyre be se ülök, ahonnan telefont szokás lopni.
-
Penész Gomba
tag
Az aksiknak mennyire tesz jót ez a töltöm 5 percet aztán nem, aztán megint 5 percet dolog?
Nem az ötletet kritizálom mert az jó, csak érdekel
-
azbest
félisten
Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora elektroszmogot okoz tucatnyi indukciós töltő. A szívritmusszabályzókat zavarja-e?
Volt elem nélküli egerem, amit az egérpadja indukciósan látott el energiával. Komoly karzsibbadást okozott a használata, mintha ízületi panaszaim lettek volna tőle.
Ha a pohár aljába tesznek indukciós fűtőszálat, akkor még melegen is tartja.
[ Szerkesztve ]
-
Kepi p4 630
tag
Jó a kezdeményezés, de kíváncsi leszek, hogyaz ilyen helyeken nem fog-e megnőni a telefonlopások száma...
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ha lett volna ilyen mondjuk már 2005-ben, akkor a mostani telefonok ugyanúgy csak egy-két napot bírnának ki, de tízszerannyit fogyasztanának, hűtőborda és ventilátor lenne bennük - és még így is erősen melegednének.
Az ARM processzorokat az az igény hozta létre, hogy a vevők egy régebbi asztali számítógép teljesítményét akarták, 1 Ah-s akkuról hajtva. -
Kasya
nagyúr
Kavezoba is van ertelme...nagyon is. En akarhanyszor utazok is el, aktivan hasznalom a telefonomat. Az ettermeket, kavezokat szinten gyakran latogatom, ahol van WiFi (sajat orszagban 3G tobbnyire, esetenkent kiveve tomegkozlekedesen). Na most, van ugy, hogy delutan 4 korul mar 20%-on kell gondolkodnom, mit ne hasznaljak aktivan estig....
-
gabancs
addikt
Hálózati töltővel! Nem indukcióssal! Maradjunk annyiban, hogy ötletnek nem rossz, de pont a kávézó nem a legjobb példa a hasznosságára.
Valaki írta, hogy ő biztos vesz az irodába egy ilyet, mert ha nem használja a telefont csak ráteszi, és töltődik. Ez praktikus és kényelmes, ennek valóban van értelme. Vagy akár otthon, nem kell vezetékkel bajlodni, ha csörög, csak felveszi az ember, nincs korlátozva. Na de egy kávézóban..... -
HuMarc
veterán
Ha mondjuk vasárnap délután feltöltötted a telefonodat, de azután elmentél valahova és este nem töltötted újra, dehasználtad aznak, akkor elképzelhető, hogy másnap reggel 60%-al indulsz otthonról. Ha délben leugrasz a Starbucks-ba és már csak 20%-ig van feltöltve, de te este nyolcig nem érsz haza, akkor jól jön, hogy 20%-ról feltöltődik 30%-ra. Buliban meg leteszed tölteni, egy pillanatig nem figyelsz és úgy ellopják, hogy csak nézel....
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Van, aki marhaságnak tartja, pedig hülyére merülő okostelefonoknál sokszor pont az a 10% hiányzik egy nap kihúzására, amit egy kávé mellett a teló megkaphat. Jó, hogy terjednek ezek a vezeték nélküli megoldások, most válik a mobiltelefon igazi mobilokostelefonná, nem nagy dolog pl. egy NFC csipet odatenni a Qi töltőmodul mellé, és akkor közvetlen lehet telóról rendelni, fizetni dolgokat az adott helyiségben, és helyi licencelt zenét, videót nézni, mindez ugye offline.
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Kérdés, hogy egy kávézóban van e értelme. Mert egy fél óra alatt hálózati töltővel sem lehet számottevő töltést elérni, hát még ezzel az indukcióssal.
-
csoki46
senior tag
miért iphone-al reklámozzák első sorba?
-
Kasya
nagyúr
Remelem mielobb laptopokban is lathatomi ezt a teknologiat.
-
Gregorg
tag
oszinten. ennek az egesznek akkor lenne ertelme ha mikrohullammal vag valami mas megoldassal tenylegesen kabelmentes megoldas lenne. igy csak lecserelik a toltot egy (elvileg) univerzalis toltore, hogy elmondhassak, valami ujat alkottunk. felesleges.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
HXY
addikt
Én úgy vettem észre, hogy a Starbucks-ban az emberek 90%ának Szifon-ja van.
Akkor miért nem inkább litening-et raknak ki? -
HuMarc
veterán
Én támogatom az ötletet! Csak kár, hogy
1) Kevés az erre képes eszköz.
2) Magyarországra úgysem jön... -
-
feliks
senior tag
Kérdés, hogy mennyire ártalmas az emberi szervezetre, meg hogy mennyire tesz jót az akksinak, hogy ha valahova leteszed, tölt, ha kell ha nem..
[Be Happy]
-
aram01
nagyúr
ilyesmi volt már,vagy csak én emlékszem rosszul?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
Qukac
tag
Hülyének néztek az ismerősök mert mondták hogy ok hogy vezetékmentes töltés de azt is be kell dugni vhova szóval ugyanott vagyunk.De én ilyennel példálóztam hogy pl. egy étterem,kocsma bármiben ezt megcsinálják királyság van.És most kinek lett igaza?
-
Lazsnak
tag
Na ez egy jo modszer h ott tartsak a kedves vendeget, hatha iszik meg egy 1200 forintos kavet
amugy dicseretes, en kifejezetten szeretem a starbucksot, de itthon meg nem voltam, mashol pedig nem kellett vadaszni a konnektort volt boven, meg a wifi is ok volt, viszont mas k**va draga kavezoba, coffeshop c. meg a tarsai na azokba akkor sincs ha ki van irva a tablara -
V.T.CS.
senior tag
végre egy hasznos újítás.
durva, hogy ezekben a puccos xar-okban, még konnektorra is úgy kell vadászni, a wifi meg a béka popója alól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest