- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ma is volt Daylight Update semmi hatás
-
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #96 üzenetére
Kb beleraknak már mindent ami létezik ,de nálam sincs semmi hatás.
Mindjárt megnézem mit szól a steam ha skidrow exével felülirom -
Crytek
nagyúr
Ismét játszható egy UE4-es csoda (Caffeine demója) ami természetesen a Daylighthoz hasonlóan hihetetlen sok embernél ugyanúgy el sem indul mindenféle hibaüzire hivatkozva.
Komoly lesz ez az UE4-es korszak ha egyik game se fog elindulni majd csak warezba. NEVETSÉGES!
-
Crytek
nagyúr
válasz
BoneDragon #49 üzenetére
Lehet maradi vagyok ,de fingjuk sincs szerintem miért nem fut csilliomillió embernek
-
Crytek
nagyúr
Nekem pl semmi nem történik felugrik a launcheres dosos ablak eltűnik és ennyi.
A warez meg megy szépen teszi a dolgát.
-
Crytek
nagyúr
Na az meg a másik véglet. Nagyon kevesen licenszelik lehet nehéz vele dolgozni vagy mert nem lehet rendesen optimalizálni vagy nem tudom kérem kapcsolja ki....
Crymod topikjaiba mindig bemászok,hogy milyen modokat ,pályaelemeket készítenek mezei userek vele.
És sokszor az államat keresem mit ki nem lehet hozni belőle,de game sajna alig épül rá. -
Crytek
nagyúr
Ez van amikor a csoffadt mobilra fejlesztenek enginet.
Anno ütöt az UE mert még nem igen voltak saját brutál fejlesztésű engine-ek.Mondjuk az UE3 ból amiket még ki tudnak hozni modosítva az beszarás.(Lásd pl az új Batmant)
Annyira nyomatják a mobil frontot készül oda valami UE-e game múgy?
-
Crytek
nagyúr
Szar lett nagyon mármint az engine!
Tele a steam fóruma hogy rengeteg embernek nem indul.
Nem mellesleg ami előnye volt az UE3-nak hogy okosborotván is futott ez meg optimalizálatlan annak ellenére hogy full sötét az egész alig látni valamit és az a valami is ugyanaz az ismétlődő pár db textúra.
Az meg hogy random pályagenerálás sajnos nem lett világmegváltó mert ugyanazt a 3 szobát generálja kb.
Ez így egy nagy katasztrófa. De a játéknak legalább egyszer sikerült megijeszteni annak örültem!Várom szeretettel a raklap patchet amivel el fog indulni az eredeti és nem a warezzal kell játszanom ,mert nem azért fizettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SkyShowtime
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest