Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Azért írtam úgy, ahogy, mert nagyon szigorú nyelvtannal nézve nyilván nem feltétlen azt jelenti amit akart volna kifejezni, DE a magyarok ca. 90%-a nem tud helyesen írni, még így sem (egyébként a vesszőket én is lehagyom néha, egyszerűen talán azért mert gyorsan akarok végezni és nem olvasom el újra). Az adott mondat szerintem így nézve teljesen érthető, amennyiben a nyelvtani hibákon hajlandó vagy átsiklani (márpedig pont itt a fórumon, enélkül elég nehéz bármit is értelmezni)
Azt akarom ezzel mondani, hogy jóindulatúan célszerű kezelni a másikat, és megpróbálni úgy értelmezni, ahogy szánta, akkor is, ha az nem feltétlen a Te látásmódodnak felel meg. Számomra így nézve a mondata az általam itt a fórumon látottakhoz képest kifejezetten érthető volt, csak ma olvastam 5-6 hsz-t amire kb annyit tudtam volna írni, hogy HE?
Az emberek többsége saját tapasztalatokra alapulóan ír le 1-1 márkát, vesz belőle valamit, holott mondjuk a 2 dolognak semmi köze egymáshoz, sőt lehet, hogy csak szitáznak, stb (egyébként pont ennek a pozitív hatása miatt vannak márkák), kifog belőle pár kevésbé jól sikerült darabot, és leírja az egészet. Hogy jó ez vagy sem, azon vitatkozhatnánk, mellette és ellene is rengeteg érv van. De mondjuk ez tény.
És ebből kiindulva már nem is olyan hülyeség amit leírt, most kérdés, hogy egyáltalán megalapozott-e eléggé a márkával kapcsolatos állítás. De amennyiben a Sony gyárt hifit és tévét, nyilván lehet szoros kapcsolat azok minősége között (tekintettel, hogy az anyagokat, ha tényleg ők gyártják, azonosat rendelnek mindhez, mert így olcsóbb; de ennek sem feltétlenül kell így lennie)
Szóval azzal nem értek egyet, hogy a hozzászólása nem ide való, mert offban szerintem bőven elmegy, annak tartalmával már alapvetően kevésbé, viszont nem feltétlen a grammarnazi vagy a részleges magyarázat és lefitymálás a célszerű válasz erre.És egyáltalán, hogy ennek most ekkora feneket kerítek, az az, hogy érdemesnek érezlek arra, hogy ezt megosszam veled, mert gyakorlatilag az ilyen dolgok az emberek nagy részénél teljesen felesleges marhaságnak számítanak.
Minden esetre World Peace

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest