Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Jim Tonic #127 üzenetére

Azért írtam úgy, ahogy, mert nagyon szigorú nyelvtannal nézve nyilván nem feltétlen azt jelenti amit akart volna kifejezni, DE a magyarok ca. 90%-a nem tud helyesen írni, még így sem (egyébként a vesszőket én is lehagyom néha, egyszerűen talán azért mert gyorsan akarok végezni és nem olvasom el újra). Az adott mondat szerintem így nézve teljesen érthető, amennyiben a nyelvtani hibákon hajlandó vagy átsiklani (márpedig pont itt a fórumon, enélkül elég nehéz bármit is értelmezni)
    Azt akarom ezzel mondani, hogy jóindulatúan célszerű kezelni a másikat, és megpróbálni úgy értelmezni, ahogy szánta, akkor is, ha az nem feltétlen a Te látásmódodnak felel meg. Számomra így nézve a mondata az általam itt a fórumon látottakhoz képest kifejezetten érthető volt, csak ma olvastam 5-6 hsz-t amire kb annyit tudtam volna írni, hogy HE? :)

Az emberek többsége saját tapasztalatokra alapulóan ír le 1-1 márkát, vesz belőle valamit, holott mondjuk a 2 dolognak semmi köze egymáshoz, sőt lehet, hogy csak szitáznak, stb (egyébként pont ennek a pozitív hatása miatt vannak márkák), kifog belőle pár kevésbé jól sikerült darabot, és leírja az egészet. Hogy jó ez vagy sem, azon vitatkozhatnánk, mellette és ellene is rengeteg érv van. De mondjuk ez tény.
    És ebből kiindulva már nem is olyan hülyeség amit leírt, most kérdés, hogy egyáltalán megalapozott-e eléggé a márkával kapcsolatos állítás. De amennyiben a Sony gyárt hifit és tévét, nyilván lehet szoros kapcsolat azok minősége között (tekintettel, hogy az anyagokat, ha tényleg ők gyártják, azonosat rendelnek mindhez, mert így olcsóbb; de ennek sem feltétlenül kell így lennie)
    Szóval azzal nem értek egyet, hogy a hozzászólása nem ide való, mert offban szerintem bőven elmegy, annak tartalmával már alapvetően kevésbé, viszont nem feltétlen a grammarnazi vagy a részleges magyarázat és lefitymálás a célszerű válasz erre.

És egyáltalán, hogy ennek most ekkora feneket kerítek, az az, hogy érdemesnek érezlek arra, hogy ezt megosszam veled, mert gyakorlatilag az ilyen dolgok az emberek nagy részénél teljesen felesleges marhaságnak számítanak.

Minden esetre World Peace :R

Új hozzászólás Aktív témák