Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Nem igazán értek egyet.
- Hordozhatóság:
itt a kérdés az az, hogy mi a lótúróért nézzek úgy ki, mint egy karácsonyfa egy családi nyaraláson, amikor fele- vagy harmadakkora fotóscucc is bőven elég a nyakamba a gyerek és a hátizsák mellé? Cipeltem én Nikon D300-at böszme obikkal a horvát kánikulában, oszt mégse csináltam alapérzékenységen jobb képeket a naplementés tengerparton, mint előtte vagy utána kisebb kategóriájú vázakkal.
- AF-sebesség:
pl. Pana GF1-re mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy lassú lenne.- Magas érzékenység
Egyrészt elég hardcore pixelvadászatot kell ahhoz végezni, hogy 800-ig ne tudd használni az mft gépeket.
Másrészt. Kíváncsiságból megnéztem az ExposurePlottal: a képeim 95 százaléka ISO800-nál alacsonyabb érzékenységen készült. Biztos nem a felszerelés gátolt, mert azért a D300-ra sok mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy 800-ig lehet csak használni.
Aki nem alulvilágított sportcsarnokokban fotóz sportot, hanem egyszerűen hobbistaként, amatőrként kedvtelésből lődöz, bizony még az elitista-szemlélettel megvert APS-C-s vázak tulajai is elismerik, hogy a mikro4/3 is megfelelő.---
DE. Ez a topik egy APS-C méretű érzékelővel szerelt vázról szól, kvázi ugyanolyan méretűről, mint ami az 500D-ben van. Hogy a lótúróba kerül egyáltalán szóba a magas érzékenység, mint hátrány?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Probléma DVD/CD íróval
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest