- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
-
Neurotoxin
őstag
Sorry, most telefonról írok, problémás beillesztenem opera minin a linkeket.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#71321344 #44 üzenetére
Köszönöm az oldalt, amit linkeltél!Végig olvastam+néhány hozzászólást.Ezek alapján kicsit most szkeptikus lettem én is.Nekem is gyanús volt, hogy az előrendelési oldalon nincs kép a termékek mellett, ami ahogy a cikkben is olvasható szabályellenes az USÁban, ill megtévesztésre ad okot.A másik, amit valószínűleg más is észrevett:nem lehet a szín variánst se kiválasztani.Nagyon érdekes!A képekre visszatérve:a googleben kerestem rá "notion ink adam"név alatt.Ott azért van néhány nem renderelt kép is, viszont ami eddig nem tűnt fel, a kamera hol középre, hol enyhén a jobb oldalra került.(a nem forgatható fix kamerás lehet a prototípus, amit a videón láthatunk.) A youtubeon szintén így kerestem rá, konkrétan a találati oldal tetején lévő elsőre gondolok,a 10 hónappal ezelőtt feltöltöttre, ahol a riporterrel ülnek egy nyitott belső udvaron.Addig én sem veszek semmit, amíg meg nem tapogattam
Na de várjuk addig is nagyon a beígért 18.-ai videót.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#71321344 #40 üzenetére
Senki nem mondott ilyesmit.Egyszerűen arról van szó,hogy volt az előrendeléssel egy kis megakadás, miszerint, aki lehagyta a címének újra megadását a fizetési oldalon, azt visszadobta az USAba telepített szerverük,de már megoldották.Továbbá Rohan a mai nap közölte,hogy a hagyományos LCDvel szerelt modellekből kitudják elégíteni a keresletet, a Pixel Qi-vel szerelt modellekből viszont egyenlőre nem(érthető,az első ilyen kijelzővel ellátott tablet), de mindenkit megnyugtat, a gyártás gőzerővel folyik.Egyenlőre a sajtóanyagokról folynak a megbeszélések, akit érdekel, a blogon elolvashatja:www.notionink.com; www.notionaddicts.com
-
Neurotoxin
őstag
Az nekem se tetszik,hogy nincs semmi bemutató videó,csak az a 3,ami a youtubeon fellelhető a demo géppel, mindenféle sajtótájékoztatón,az egyikben (slashgear-es videó) Rohan Shravan meg is bontja az Adamet, bekukucskálhatunk.Legalább van egy szép honlap (notionink.com), igaz a saját marketjükről?a genesis-ről sincs semmi info.Igaz ezért is már bocsánatot kértek, de a 18. az jövőhét szombat, akkor kikell derüljön, hogy igaz-e vagy sem.Én a youtubeon látható 35$os tabletet viszont igazán kamunak érzem.Remélem, hogy az Adam működik és hamarosan olvashatjuk teszteket róla.
Wave:mint említettem, az asztali Ubuntut támogatja,az több, mint elég munkára, igaz lehet,hogy a teljes érintőkijelző támogatásig áprilisig várni kell.Nexus one-on és valamelyik HTC-n kiválóan fut.
-
Neurotoxin
őstag
Már rég óta várom a megjelenését, mióta láttam róla egy videót a youtubeon. Én benevezek egyre, de még megvárom a teszteket.Ennyi pénzért az alap kivitel Tegra2vel nagyon jó ár szerintem. Módosított android 2.3al jön, de felmegy rá az Ubuntu és a Google chromium is.Az egér+billenyűzet támogatásról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest