- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnuss
tag
Ezt is jó tudni
-
Claude Leon
senior tag
Mert prímán tákolnak mindig annyit, hogy a piac felszívjon, a közben felmerülő kompromisszumokat anyagi érdekből, a visszamenőleges kompatibilitás indokával, figyelmen kívül hagyva.
Talán a legtrehányabb architektúra, az ibm párdolláros spórolásán múlt, hogy ennyire elterjedhetett.Tartok tőle, hogy amit most a risc-V ET-Maxionban OOO logikának terveznek, könnyen futhat majd hasoló csapdába, mint ami most köztudatba került több másik megoldással kapcsolatban
-
Sinesol
veterán
"eredetileg az x86-ot nézték ki, de gyorsan letettek róla, mivel szinte a használhatatlanságig bonyolódott az utasításarchitektúra az elmúlt évtizedek során"
Ez azért elég érdekes, mivel jelenleg is elég sok minden használja.
Lehet a többieknek is szólni kéne, hogy működésképtelen az egész? -
-
Dehogy volt boldog, mindig is rühelltem asmben programozni
Meg pascalban is, de még hogy.
Max az idő szépíti meg az emlékeket....
Egyedül talán a html/php programozós korszakomra tudok úgy visszatekinteni, hogy jó volt (az web kezdetén még volt benne némi dicsőség), de azt se kívánom vissza. -
kösz, ezt a jelentését elég jól ismerem: 32 bites oprendszer kernelt írtam benne a dos/4gw korában. kész sosem lett, mert közben jött a win95 és okafogyottá vált. pedig virtuális memóriakezelés, multitasking, interruptok, kutyafüle, minden ment már. valami másfél megabájt volt a forráskód. persze, hogy elveszett az egész egy vinyóhalálnál. boldog kamaszkor, na!
-
én is osztozom. anno egy nexgen nx586 volt az első komoly gépem. a mai napig sajnálom, hogy az a cég nem tudott megragadni a piacon (persze ez nem teljesen igaz, az amd hosszas vergődés után őket felvásárolva tért vissza ütőképes architektúrával a piacra).
a csudába, de hiányzik az assembly, most, hogy így elkezdtem nosztalgiázni!
-
Valaki osztozzon már Abu lelkesedésében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest