Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Abu szerint egy program egyszerre csak egyfélét használhat. [link] Bár ez nekem elég furcsa, szerintem megoldhatónak kell lennie, csak talán komplikáltabb.
(#99) lenox: Észrevetted már, hogy nagyon szereted kiforgatni a szavakat? (Uhh, 1000 bocs, ez most megint "az ellenfel fikazasa", csak hát, ez a helyzet.) Én mindösszesen arra kérdeztem rá, hogy elismered-e, hogy az említett esetben az APU a gyorsabb. Nyilvánvalóan ettől nem lesz automatikusan mindenben gyorsabb. Nem is értem, ez hogy jött ki neked. Vagy itt most a lenox-féle érveléstechnika csillant meg?
A #94-ben sem arra válaszoltál, hanem tereltél és kötözködtél.
"Ha jol ertem akkor nem tudsz peldat mondani, tehat akkor azt az allitast, hogy de te mar mondtal, azt minek nevezik?"
Ehh, újabb kiforgatás... (Pedig egyértelműen különbséget tettem az általános, a leszűkített és a programnév szinten konkrét példa között, direkt a kedvedért...) Nos, én az első kettőt teljesítettem: pontosan leírtam, milyen esetben jön ki az APU előnye, és példát is mondtam rá a ray-tracing képében. Csak hát te itt már programnevet követelsz, amivel valóban nem szolgálhatok, mint már írtam.
"nem az a lenyeg, hogy ossze van-e integralva a gpu a cpu-val, hanem hogy egy kozos lassu memoriarendszeren osztoznak-e."
Aham, csak kár, hogy ez hozzátartozik az összeintegráltsághoz, főleg ha még egy címterületen is dolgoznak majd... És mivel ez így van, amit te is jól tudsz, csak kibúvókat keresel, ezért tehát szerinted itt bukik az egész dolog. Én meg erre ugye azt mondom, már nem tudom, hányadszorra, hogy bizonyos feladatok esetén ez valóban bottlenecket képez, más feladatoknál meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest