- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Abu szerint egy program egyszerre csak egyfélét használhat. [link] Bár ez nekem elég furcsa, szerintem megoldhatónak kell lennie, csak talán komplikáltabb.
(#99) lenox: Észrevetted már, hogy nagyon szereted kiforgatni a szavakat? (Uhh, 1000 bocs, ez most megint "az ellenfel fikazasa", csak hát, ez a helyzet.) Én mindösszesen arra kérdeztem rá, hogy elismered-e, hogy az említett esetben az APU a gyorsabb. Nyilvánvalóan ettől nem lesz automatikusan mindenben gyorsabb. Nem is értem, ez hogy jött ki neked. Vagy itt most a lenox-féle érveléstechnika csillant meg?
A #94-ben sem arra válaszoltál, hanem tereltél és kötözködtél.
"Ha jol ertem akkor nem tudsz peldat mondani, tehat akkor azt az allitast, hogy de te mar mondtal, azt minek nevezik?"
Ehh, újabb kiforgatás... (Pedig egyértelműen különbséget tettem az általános, a leszűkített és a programnév szinten konkrét példa között, direkt a kedvedért...) Nos, én az első kettőt teljesítettem: pontosan leírtam, milyen esetben jön ki az APU előnye, és példát is mondtam rá a ray-tracing képében. Csak hát te itt már programnevet követelsz, amivel valóban nem szolgálhatok, mint már írtam.
"nem az a lenyeg, hogy ossze van-e integralva a gpu a cpu-val, hanem hogy egy kozos lassu memoriarendszeren osztoznak-e."
Aham, csak kár, hogy ez hozzátartozik az összeintegráltsághoz, főleg ha még egy címterületen is dolgoznak majd... És mivel ez így van, amit te is jól tudsz, csak kibúvókat keresel, ezért tehát szerinted itt bukik az egész dolog. Én meg erre ugye azt mondom, már nem tudom, hányadszorra, hogy bizonyos feladatok esetén ez valóban bottlenecket képez, más feladatoknál meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest