- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
Meg úgy is mondhatjuk hogy a lusta grafikus mert így elég gyenge minőségű textúrákat rajzolni, úgyse látja senki az effekt miatt.
-
himpike
aktív tag
Összességében elégedett vagyok a végeredménnyel. Viszont ez a teszt is fullra van homályos szar fénylő textúrákkal, amiket egyszerűen nem is értem hogy ki és milyen megfontolásból alkalmazna bárhol. 3 perc után elkezd fájni tőle a fejem, 1 óra után ki is kapcsolom az összes ilyen effektet minden játékban(Pl Witcher 3, GTA 5 lövöldözős részei). Ez lenne a valósághoz közelítő grafika...? Legjobban a bloom zavar meg a HDR, fogalmam sincs ki találta ki ezeket és minek.
-
Puma K
nagyúr
Srácok az eredményeket ide dobjátok fel a bench topikjába: [link]
-
kromatika
veterán
Huhh.Ez komolyan néz ki.
-
ciao
senior tag
R9 280
úgy látom a többiek eredmény alapján, csak 480-ra lenne érdemes váltani -
kikikirly
senior tag
válasz
Meteorhead #15 üzenetére
Jaja, én is azt néztem, Zero phsysX.
Azt is mondhatnánk hogy csak a szokásos, egyre fotó realisztikusabb grafika de amint interakció történik visszarepülünk 2010 környékére.Cserébe GTX 1080-at is kifekteti.Jeeee
-
SityiSXT
őstag
Létezik, hogy OpenGL alatt kevesebb pontot lehet elérni, mint DirectX alatt?
-
Scholes9
nagyúr
"Jó" játékot" mindenkinek
-
Puma K
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
Úgy tűnik megdőlt a korábbi "Nekem meg soha semmi bajom nem volt Radeonnal, pedig idestova 16 éve csak azt használok, az utóbbi 4-5 évben Linuxon..."
Próbáld ki egy driver frissítés után, mert másnak Linux alatt AMD GPU-val lement a teszt: [link]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Van már topikja a programnak, ide toljátok az eredményeket:
>>> Unigine Superposition Benchmark <<<
-
Raymond
titán
válasz
RyanGiggs #43 üzenetére
Lehet ettol?:
"Gigabyte SuperB 460W"
Elegge megizzasztja a kartyat a cucc. Probalj meg viszavenni az orajelbol es esetleg egy undervolt is mehet. De mondjuk Unigine-rol van szo igy siman lehet hogy csak nem tetszik neki a driver. Volt ez mar igy ezekkel nemegyszer, a Valley peldaul kiakasztotta rendszeresen ugyanott valamelyik tavaly oszi drivert.
-
RyanGiggs
őstag
Letöltöttem, elindítottam, és kb a teszt felénél csak úgy újraindul a gép!
Ez mitől lehet? (Többször is próbáltam) R9 290-es kártyám van! -
lev258
veterán
Friss infó szerint a Vulkan támogatás beépítése ebben az évben várható.
-
MongolZ
addikt
Ez a benchmark számomra hatalmas csalódás, átúsznak egymáson a tárgyak, statikus az egész, semmi nem lengedezik, hullámzik, stb. És még DX 12 sem.
Still better love story than Twilight.
-
Szoszo94
őstag
válasz
GodGamer5 #32 üzenetére
Meg tudod te is nézni, írja a program. Amúgy árnyékot számol "extreme" beállítással.
(#31) dergander
Jól befűtöttél neki
Nekem 77°C-ig ment fel, de csak azért, mert közvetlen alatta bányászik egy másik 480 és annak a hőjét szívja be
Kipróbáltam bánya nélkül, úgy 70-ig melegedett
-
GodGamer5
addikt
Na ez kemény, jól néz ki és 1080p extreme-en nálam 17-20fps-el megy. High-on meg 40-nel. Valaki leírhatná, hogy maxon milyen extrákat számol high-hoz képest.
-
Duck663
őstag
Ez jó is lehetne, de az élsimítás tré, valami kikapcsolhatatlan TAA lehet benne, ami elmos mindent, mint a sz@rt, kb 4K mellett néz ki úgy, mint ahogy FHD-n kellene, ráadásul sehol a Vulkan támogatás.
-
Szoszo94
őstag
Polaris a fogyasztás, melegedés szempontjából volt nagy előrelépés igen, a gyártástechnológiai váltás miatt. DX12/Vulkan alatt lennék kíváncsi, hogy az előző generációhoz képest mit tud mutatni, előtte nekem 280X-em volt
Amúgy van ebben még bőven kakaó, csak elég antituning példányt fogtam ki
Tegnap mit szenvedtem, hogy menjen a CF a benchmark alatt, de csak nem akart....most jöttem rá, ahogy olvastam, hogy nincs is benne még a támogatás -
Z_A_P
addikt
Egyelőre a DirectX 12 és a Vulkan API támogatására várni kell
Ja jo, akkor ugordjunk is.
-
Raymond
titán
Mondjuk ennel is elojon hogy a gyartasi technologia valtason es orajel emelesen kivul nem volt gyakorlatilag semmi plusz a Tonga -> Polaris valtasnal. A nagyobb memoria savszel miatt es az ujabb color compression miatt jobb lehet a teljesitmeny ahol az a limit, de a GPU annyit tud amennyi kakao van benne, hiaba az uj GCN jeloles es a "fejlesztesek". Az Extreme eredmenyeid kb. 36%+ az enyemekhez kepest es:
2048shader@1107Mhz -> 2304shader@1360Mhz = 38%+
-
ribizly
veterán
Na majd meglesem.
-
Tian66
senior tag
A High beállítás sztem szebb mint az Extreme. Valahogy jobb az összhatás.
-
BiP
nagyúr
válasz
Meteorhead #15 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy néha metszik egymást a tárgyak, ill. semmi fizika nincs a dologban.
-
Meteorhead
aktív tag
Hát ez nagyon gagyi.
2017-ben nem hittem volna, hogy benchmarkban premier plánban mutatják, ahogy két tárgy átúszik egymáson (2:06-nál a papírok átmennek a virág levelein, nagyon csúnya) és amikor a végén leesnek a tárgyak, mintha scriptelve lenne a pályájuk, nem is lenne fizika rajta. Pedig ha valamit lehetne benchmarkolni itt, az mondjuk egy Compute Shaderben egy ütközés detektálás.
Ez GAGYI.
-
Habugi
addikt
"Végre elérhetővé vált az új Unigine tesztprogram.."
Na végre...!!!!44444
Az mekkora, hogy a Valley 1.0 és a Heaven 4.0 után most kiadtak egy harmadik benchet ami DX11 & OpenGL only?
Atyám.., már a nyomi Passmarkban is van DX12, Timespy is mióta kint van már, ezek meg kidobják ezt harmadiknak, nextgen API egyenlő..
Fizetős verzió persze már ígyis van belőle, érthető.., rengeteg olyan dolgot mér amit már az 5+éves Valley & Heaven duó is..
Szép volt Unigine, de most tényleg.., ennyi idő elteltével ez kemény munka lehetett!
(#12) MongolZ:
Megelőztél s pont ugyan arra gondoltunk.
-
MongolZ
addikt
Most ez komoly, hogy se DX12, se Vulkan???
-
Swiftmendi
tag
Szerintetek kb mikorra jön ki a több gpu-s fícsör?
-
bindike01
aktív tag
Én RX 480 8g vel al tesztelem nemsokára.
-
Sonja
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
-
törölt tag
Sokat reszeltek rajta, annyi szent.
(#2) RECSKA : 3-6 év múlva meg tudod majd nézni 60 fps-el, teljes szépségében. a 8K 60FPS-al valószínű akkor sem fog valós időben lerenderel-ődni 1 gpu-n.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Linuxon (Ubuntu 16.04.1 LTS alapú rendszeren) el sem indul, de még hibaüzenetet sem dob. Inkább reszelték volna még egy kicsit...
-
nubreed
veterán
Nagyon jól néz ki. Néha tényleg olyan, hogy nem lehet eldönteni, hogy most valódi filmet nézek IRL felvételt vagy 3D animációt... kíváncsi leszek mikor lesznek olyan erős hardware -ek, hogy a játékokban majd teljesen alap legyen ez a fajta realitás.
-
BiP
nagyúr
"Te, Pityu, mink vagyunk mi?"
[link] -
Melorin
addikt
Nagyon durván jól néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest