Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Abu85 #34 üzenetére

Ne sértődj meg, komplett mínősíteni nem tudlak, hisz nem ismerlek, és egy-két dolog alapján nem lehet valakiről megmondani, hogy milyen, de csak az, amit it művelsz ezen a fórumon az szánalmas, mint valami tudálékos főiskolás, aki minig okoskodik.

Hozzáteszem szakmai hozzáértésed elismerem, és műszaki ismereteid mellet remekül tudod a tömegeket is manipulálni/irányítani ez is pozítív dolog tulajdonképpen, csak szerintem rosszul használod fel ezen ragyogó (<--és ez nem cinikus) képességeidet.

Csak arra akartam kitérni, ha nem ismernélek innét a PH-ról, még akár jó barátok is lehetnénk, hisz ki tudja, talán rokonszenves vagy, de így ez nagyon bicskanyitogató. Még szerencse, hogy csak a virtuális harctéren vagyok erőszakos.

• antikomcsi

veterán

válasz tzsolesz #30 üzenetére

Aha unalmas érvek, én is ezt mondom, de még mindíg nincs rá rendes megoldás.

Ha olvastad, amit írtam, akkor láthattad, hogy a villódzás nállam is előjön néha a gtx-eknél, de ez nem okoz sebességvesztést, fagyást.

Míg a másik gépben zafír 4850-van, és már minden driver-t gyorsjavítást végigpróbáltam, de semmi hatása. Az embernek nincs már kedve elkezdeni játszani, hogy hosszú ideig csak bámulja a töltőképernyőt. Ráadásul a radírral csak 1280x1024-be játszok/játszanék, árnyék alacsonyon, a többi közebesen, illetve szűrések kikapcsolva. Na itt még így is érzem néha, hogy olyan, mintha megakadna egy pillanatra.

Az, hogy milyen hiba jelentkezik, nagyban függ attól is, hogy mivel játszunk. Ha nem játszok azokkal a játékokkal, amikkel másnak gondja van, akkor a hiba sem jelentkezhetett.

• antikomcsi

veterán

válasz ADAM1337 #11 üzenetére

Én csak a multival játszok.

Afterburner-al néztem a teljesítményt, és szépen együtt dolgozik a két kártya, azonos kihasználtság mellett, ha feltolom a beállításokat, van, hogy 95-98%-on megy mindkét gpu egyformán, az fps, meg 50-60 helyett 110 körül tanyázik, néha esik be 60-ra. Lehet szerencsés vagyok, de nekem az sli f@szán megy, és semmiféle rángatás nincs.

Azt viszont én is észrevettem, hogy mintha néha egy-két távolabbi ojjektum bevillogna, de az annyira nem zavar. Mondhatni smafu, a 4850-es textura hibái, és 8 évnyi betöltési ideje mellett. A meló helyen ilyen van, mert amd fanatizmusomból kifolyólag ott "tiszta" amd-s gépet raktam össze. És azóta is szivat a 770/710-es chipset és a vga.

(#17) TheChos3nOne

Ja értem, az flame keltés, ha megkérdem, hogy mi a helyzet egy-egy hírrel, aminek van is hírértéke. Az persze nem gond, hogy nagy csinadrattával kerűl címlapra mindenféle huszadrangú bulvár, mert azon lehet csámcsogni. Viszont ha valami nem tetszik, vagy nem fér bele a népbutitó kampányba, akkor az meg sem jelenik, mert ha nem tudunk róla, akkor nincs is.

Vicc ez az egész, nem flame.

• antikomcsi

veterán

válasz ADAM1337 #5 üzenetére

Mire gondolsz BC2 sli profilnál? Én driverben állítom be, azért kérdem, hátha valamiről nem tudok? Csak mert nagyon jól skálázódik, majdnem duplája az fps fraps szerint szingli kártyához képest.

A címhez meg annyit fűznék, hogy a "végre" az kicsit túlzás, ugyanis az nv drivereket nem várom annyira, mint a catalystot, mert míg előbbiekkel sokkáig el lehet lenni gond nélkűl, az ati driverek hulladékok. És mível látom a cikk írójának volt ma ideje mindenféle témából meríteni, ezért hozakodom elő azzal, hogy szívesen olvasnék kezdőlapom hasábjain, aktuális negyedéves jelentéseket is. Bár gondolom, hogy arra most várhatok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés