- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nem hiszem, hogy a Firefox írt volna annyit. Mit írna? Hacsak nem frissített. Ki kell kapcsolni az automatikus frissítést, és saját beállításra tenni a cache méretet, 64MB-ra és áttenni ramdiskre. Én 512mb-ot használtam XP-n a 2gb teljes ramból. Odatettem a rendszer temp mappát is. Még így is maradt hely a kisebb letöltésekre, azt állítottam be a letöltések helyének is. Az XP-ben meg ki kell kapcsolni az indexelést, az is ír. Én sosem éreztem hiányát, így is gyors volt. A lapozófájl mérete nálam fix 512mb volt. De a Firefoxban még a bővítmények is keverhetnek, ha sok van és ha nem kapcsolod ki azoknál is az automatkus frissítést. Én csak a DTA, QuickPageInfo és uBlock Origint használom.
-
ceia
őstag
Nincs vége az XP-nek, amíg a gépek működnek amiken van, az XP is menni fog, akár még évekig. Pedig már lassan egy 18 éves OS!
(Released to manufacturing: August 24, 2001)(#312) Frawly A m$ egyelőre inkább továb növeli a tárhelyigényt! [link]
A telemetriát nem szedik ki, pont az benne a lényeg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest